Tranzer sluit zich aan bij groeiende TrustBuilder.io marktplaats

23 november 2021

IAM-leverancier TrustBuilder en mobiliteitsaanbieder Tranzer zijn een strategisch partnerschap aangegaan. Bedrijven die gebruik maken van de TrustBuilder Service Catalog kunnen nu naadloos aansluiten op Tranzer om hun klanten een brede keuze aan openbaar vervoer en andere duurzame mobiliteitsoplossingen te bieden. Het toevoegen van Tranzer als serviceprovider is een belangrijke stap voor TrustBuilder in het uitbouwen van haar marktplaats strategie.

Tranzer is een ticketing aggregator, die het mogelijk maakt om mobiliteit te plannen, boeken en betalen in elke consumenten app. Via één integratie biedt Tranzer zowel openbaar vervoer, deelauto’s en scooters, micromobiliteit en parkeren aan. Tranzer heeft als doel mobiliteit eenvoudig te maken en de beste optie voor de reiziger en de planeet mogelijk te maken. De functionaliteit van Tranzer kan worden gebruikt in de consumenten apps van reisorganisaties, banken, Mobility-as-a-Service providers, hospitality platformen, brandstof- en mobiliteitskaarten, etc. Organisaties die gebruik maken van API’s om Tranzer te integreren in hun app, kunnen hun klanten meer service en een betere ervaring bieden.

TrustBuilder gaat verder dan het traditionele Identity & Access Management (IAM) door het zo makkelijk mogelijk te maken voor bedrijven om applicaties en Identity Providers (IdP’s) te integreren in hun applicatie architectuur. Door gebruik te maken van TrustBuilder.io en haar Service Catalogus, kunnen organisaties applicaties en IdP’s op een veilige, snelle en betrouwbare manier inzetten. Nieuwe applicaties worden geactiveerd met een eenvoudig te gebruiken wizard. De Service Catalog fungeert als een ‘ecosysteem-as-a-service’, bespaart organisaties tijd en moeite en stelt hen in staat om nieuwe applicaties eerder op de markt te brengen dan hun concurrenten.

“Het gebruik van TrustBuilder.io om applicaties van derden te integreren maakt het leven gemakkelijk voor organisaties die een ecosysteem van diensten uitbouwen”, zegt TrustBuilder CEO Frank Hamerlinck. “Ze hoeven geen point-to-point connectiviteit op te zetten naar elke individuele applicatie, TrustBuilder zorgt daarvoor. We zijn verheugd dat Tranzer nu toetreedt tot onze marktplaats, omdat mobiliteitsdiensten een belangrijk onderdeel vormen van de ecosystemen die onze klanten in HR Services en retail banking aan het uitbreiden zijn.”

Onze samenwerking met TrustBuilder zal het bereik van Tranzer in België en meer Europese landen vergroten”, zegt Paul Rooijmans, medeoprichter van Tranzer. “We zijn blij dat we de gebruiksvriendelijke mobiliteit die we al bieden aan consumenten en operators kunnen uitbreiden naar de bedrijven die onze oplossing zullen integreren in hun apps. Met de integratie door TrustBuilder kunnen we ons richten op het toevoegen van meer Europese operators aan het Tranzer platform.”

Klanten van TrustBuilder kunnen Tranzer nu al toevoegen aan hun apps. TrustBuilder breidt haar Service Catalog voortdurend uit met extra diensten. Dankzij een recente subsidie van het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) kan TrustBuilder de verdere ontwikkeling van zijn dienstenmarktplaats versnellen.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This