SII neemt het Belgische ANANKEI over

29 oktober 2021

De SII Groep versterkt zijn positie in België met de overname van Anankei, gevestigd in Heverlee. Anankei is een IT-consultancybedrijf, gespecialiseerd in het aanleveren van IT-infrastructuur en telecomconsultants. Het ondersteunt bedrijven al meer dan 15 jaar in hun digitale transformatie.

De klantenportefeuille van Anankei bestaat uit een 15-tal grote, internationaal actieve klanten uit de telecom-, banken-, verzekerings- en energiesector. Het bedrijf realiseerde in 2020 een omzet van ongeveer 8 miljoen € en stelt een honderdtal werknemers en consultants tewerk. Dankzij deze overname vergroot de SII Groep zijn dienstenaanbod in een aantal strategische sectoren in België. De Groep versterkt ook zijn nabijheid voor een aantal grote klanten. 

De overname van 100% van de aandelen van Anankei werd volledig contant gerealiseerd en de activiteiten zullen vanaf 1 november 2021 geconsolideerd worden in de resultaten van de SII Groep. De operatie past volledig in de internationale groeistrategie van de SII Groep .

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This