COIN en Sungard Availability Services lanceren IT Continuity, Cyber Response & Cloud Excellence Centers in de Benelux

27 oktober 2021

Continuity Innovation BV (COIN), een Nederlandse aanbieder op het gebeid van IT-continuïteit en Sungard Availability Services hebben de lancering aangekondigd van twee nieuwe IT Continuity & Cloud Excellence Centers in Amsterdam en Brussel. Dit partnership brengt mensen en technologie samen om zo eindgebruikers te helpen met Disaster Recovery en een portfolio van Cloud services, om een breed scala aan complexe IT-use cases aan te pakken.

Customer-intimacy en Competentie Gecombineerd

De samenwerking tussen beide bedrijven maakt high-end enterprise IT-diensten beschikbaar in de Benelux. Klanten hebben toegang tot onze IT-recovery specialisten en domeinexperts én profiteren van een reeks gratis IT-assessment tools.

“Sungard AS heeft een sterk merk als wereldwijde Managed Service Provider (MSP) en is neutraal ten opzichte van de keuze van de klant voor infrastructuur en resiliency, waardoor we voor elke individuele COIN-klant een optimale oplossing kunnen bouwen”, zegt Jeroen Van Iperen, CEO van COIN. “Dit doen we op directie- en operationeel niveau met betrekking tot IT- strategie, transformatie, solution design, cloud strategie en managed services, met lokale mensen en cloudplatforms in Nederland en België.”

“Door lokaal contact met de Benelux-markt te creëren, kunnen we excellente oplossingen en diensten bieden aan klanten in elke branche, ongeacht de omvang”, aldus Dominique Loiselet, regionaal vice-president van Sungard AS. “We zijn verheugd om samen te werken met COIN, marktleider in business continuity en samen de Nederlandse markt te betreden met oplossingen voor IT-continuïteit.”

COIN Innoveert Continu; met cloud als basis

“Met onze geschiedenis van het leveren van IT-diensten aan toonaangevende organisaties, vonden we een complementaire en vertrouwde partner in COIN met een sterke lokale aanwezigheid. Samen brengen we IT-moderniseringstrajecten dichter bij de klant. We blinken uit in IT-recovery, security en resiliency en versterken elke IT-oplossing die we aan onze gezamenlijke klanten leveren”, aldus Sacha Vekeman, Channel Sales Manager bij Sungard Availability Services.

“De opening van deze IT Continuity, Cyber Response en Cloud Excellence Centers betekent dat onze klanten toegang hebben tot managed services van wereldklasse”, aldus Jeroen Van Iperen, CEO van COIN. “In dat licht is ook de Secure COIN Key ontworpen, een end-point access-oplossing die gebruikers veilig toegang geeft tot alle bedrijfs IT-toepassingen, ook in geval van een cyberdreiging of na een ransomware-aanval.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This