Google gaat Workday-applicaties wereldwijd breder inzetten

7 oktober 2021

Workday aanbieder van enterprise cloud-applicaties voor finance en human resources, kondigt vandaag aan dat Google LLC aanvullende producten gaat afnemen ter ondersteuning van zijn werknemers over de hele wereld, waaronder Workday Adaptive PlanningWorkday ExtendWorkday Prism Analytics en Workday Strategic Sourcing. Daarnaast zal Google als onderdeel van zijn voortdurende investering in talent management-strategieën de huidige inzet van Workday Human Capital Management (HCM) uitbreiden. Dat zal gebeuren door nieuwe applicaties toe te voegen om de werknemerservaring, werving en selectie te verbeteren. 

Organisaties moeten hun strategieën aanpassen om in te kunnen spelen op de zeer dynamische moderne markt. Daarom is het van groot belang dat ze beschikken over systemen die de benodigde datagedreven inzichten en flexibiliteit bieden om effectief personeel te werven en groeidoelstellingen te realiseren. Met Workday beschikt Google over één flexibel cloud-systeem om strategieën te plannen, uit te voeren, te analyseren én op te schalen. Zo kan het bedrijf voldoen aan de eisen van de snel veranderende wereld van vandaag. De bredere inzet van Workdays HCM-oplossingen zal Google helpen om talent optimaal te ondersteunen en persoonlijke ontwikkelingstrajecten te blijven stimuleren, terwijl ook de algemene HR-werkzaamheden verder worden gestroomlijnd.

“We zijn enthousiast over onze samenwerking met Workday”, zegt Arvind KC, vice president van corporate engineering voor People Operations bij Google. “Zij vormen de ruggengraat van onze HCM-suite en innoveren voortdurend op dat gebied. De verdere ontwikkeling van ons talent is cruciaal voor het succes van Google. We kijken er dan ook naar uit om onze samenwerking met Workday te verstevigen en de beste oplossingen te bouwen die voldoen aan de behoeften van onze medewerkers.”

“In het huidige, snel veranderende bedrijfsleven investeren organisaties als Google in technologieën die in hoog tempo aangepast kunnen worden aan bedrijfsbehoeften en tevens kunnen meegroeien”, zegt David Somers, group general manager, Office of the CHRO bij Workday. “Workday is daarin uniek, omdat we klanten laten plannen, uitvoeren, analyseren en opschalen in één omgeving. Dat is de reden waarom klanten als Google hun samenwerking met Workday blijven verstevigen naarmate ze hun digitale initiatieven uitbreiden.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This