Destiny neemt Belgische managed hosting provider Stuart over

5 oktober 2021

Destiny, Europese aanbieder van veilige cloud– en bedrijfscommunicatie voor kmo’s, neemt de Belgische managed hosting provider Stuart uit Antwerpen over.  Na een reeks buitenlandse overnames eerder dit jaar waardoor Destiny uitgroeide tot Europa’s grootste UcaaS provider, voegt het vandaag met Stuart een toonaangevende Belgische speler op het vlak van cloudinfrastructuur en managed hosting toe aan de groep. Destiny breidt hierdoor zijn aanbod uit voor nieuwe klanten, versterkt zijn back-up en cloudinfrastructuur portfolio voor bestaande klanten en haalt de nodige competenties in huis om zijn cloudinfrastructuur propositie op Europees vlak verder te ontwikkelen.   

Joachim Lauwers, Managing Director Destiny België: “We kijken er naar uit om met Pepijn en zijn team samen te werken en verwelkomen hen in onze Destiny-familie. Naast een aanbod van veilige cloudcommunicatie en UcaaS oplossingen, ontzorgt Destiny haar klanten ook op vlak van cloudinfrastructuur (IaaS).  Met het schaalbare platform van Stuart kunnen we onze klanten nu nog beter bedienen. En dankzij Stuart’s mooie klantenportfolio met ondermeer CM, Essent, AS Adventure, GIMV en Impact Interim krijgen we toegang tot het bredere kmo veld in België. Niet onbelangrijk in de huidige ‘war for talent’ is dat we met het team van Stuart ook heel wat bijkomende competenties binnenhalen die we vervolgens niet alleen in België, maar ook binnen de hele Destiny groep willen inzetten. Door de uitrol van een standaard voor cloudinfrastructuur binnen de groep, kunnen we onze positie als Europese, innovatieve aanbieder van veilige cloudommunicatie oplossingen voor kmo’s verder versterken.” 

Voor de meer dan 50 klanten van Stuart betekent deze acquisitie dat ze toegang krijgen tot het brede cloudcommunicatie aanbod van Destiny terwijl de service, stabiliteit en schaalbaarheid van het managed hosting platform van Stuart gegarandeerd blijven.  

Pepijn Palmans, CEO van Stuart: “We treden door deze stap toe tot een sterke, Europese groep die focust op toekomstige groei, gebaseerd op innovatie.  Dat sluit perfect aan bij onze ambitie. Tegelijk biedt ons hyper redundante platform voor managed hosting de perfecte basis voor wat Destiny op Europees vlak wil uitrollen.  We zullen onze kennis ter zake hier volop voor inzetten, maar reeds vandaag biedt deze stap zowel voor onze eigen klanten als de Destiny klanten grote toegevoegde waarde.  We delen bovendien dezelfde focus op klantgerichtheid en service en hebben veel loyale klanten die onze persoonlijke aanpak weten te waarderen. Net als de klanten die met ons in zee gaan, merken we dat klanten van Destiny hun focus verleggen van operationele taken naar het laten groeien en versnellen van hun business. Met onze toetreding tot de Destiny groep krijgen ze nu toegang tot state-of-the-art kennis en technologie om te blijven innoveren.” 

Het volledige team van Stuart met inbegrip van CEO Pepijn Palmans wordt opgenomen in de Destiny groep.  Pepijn zal binnen het Engineering team van CTO Samuel De Wever, verantwoordelijk zijn om binnen de groep een standaard voor cloudinfrastructuur uit te bouwen.   

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This