Angelo Bul nieuwe EVP LCP Benelux bij Dustin

8 september 2021

Angelo Bul is benoemd tot nieuwe EVP Large Corporate and Public sector Benelux bij Dustin en lid van het groepsmanagementteam. Hij treedt op 1 oktober 2021 in dienst bij Dustin en vervangt Luuk Slaats die waarnemend EVP LCP Benelux was.

Angelo heeft een lange achtergrond in de IT- en telecomindustrie op zowel nationaal als internationaal niveau, meest recentelijk als General Manager bij Prio Com en daarvoor general- en countrymanager bij ZTE.

“Ik ben erg blij om Angelo in het managementteam te krijgen. Met zijn brede internationale ervaring in de sector en sterke leiderschapskwaliteiten zal hij de sleutel zijn om samen met het team verder te bouwen aan onze sterke positie binnen Large Corporate en de publieke sector in de Benelux. Hij zal ook een belangrijke rol spelen in de verdere ontwikkeling van Dustins Europese positie. Ik wil ook van de gelegenheid gebruik maken om Luuk te bedanken voor het aanblijven bij Centralpoint voor de overdrachtsperiode”, zegt Thomas Ekman, CEO van Dustin.

Dustin is een IT-partner die online aanwezig is in Scandinavië en de Benelux.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This