Dematic verhuist vanwege uitbreiding

30 augustus 2021

Dematic NV is verhuisd van Zwijndrecht naar een groter en CO2-neutraal kantoor in Antwerpen Linkeroever. Op de nieuwe locatie gaat dit toonaangevende bedrijf in intralogistiek de komende jaren verder uitbreiden om met dubbele cijfers te blijven groeien. Sinds januari 2020 zijn al meer dan 180 nieuwe medewerkers aangenomen en voor de verdere groei heeft Dematic NV nog zo’n veertig openstaande vacatures. 

Zoals Sacha Van Droogenbroeck, Managing Director van Dematic NV het verwoord: “In ons nieuwe duurzame en modern ingerichte kantoor in Antwerpen kunnen alle medewerkers beter samenwerken aan de vele logistieke projecten voor klanten in België, Nederland en andere Europese landen. Door de snelgroeiende e-commerce business en benodigde automatisering voor magazijnen en distributiecentra werken wij vaker en intensiever multidisciplinair samen met collega’s wereldwijd.” 

“Deze verhuizing is een eerste fase in ons strategisch plan. In 2023 verwachten we de oplevering van een state-of-the-art nieuwbouw. Slechts enkele meters verderop komen dan onze kantoren, de nieuwe fabriek, het magazijn en een research & development testcenter samen onder één dak.” 

“Ook in 2023 beschikken we over een volledig duurzaam BREEAM gecertificeerd gebouw, met de capaciteit en uitbreidingsmogelijkheden om dan nog jarenlang met dubbele cijfers te kunnen blijven groeien”, vervolgt Van Droogenbroeck. “De Benelux biedt in onze visie interessante groeikansen door een toenemende vraag naar AGV’s (Automated Guided Vehicles), AMR’s (Autonomous Mobile Robots) en andere geavanceerde intralogistieke oplossingen. Daarom zoeken wij voor verschillende functies nog zo’n veertig nieuwe medewerkers.” 

Het nieuwe kantoor van Dematic NV in Antwerpen is ingericht om medewerkers vanaf verschillende locaties beter te laten samenwerken. De meeste mensen werken gemiddeld zo’n drie dagen in de week op kantoor en twee dagen van thuis uit, of op locatie bij klanten. 

Meer informatie over Dematic is te lezen op: www.dematic.com/nl/

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This