Fluke benoemt RWL Advanced Solutions tot distributiepartner

21 juli 2021

RWL Advanced Solutions, leverancier van oplossingen voor de infrastructuur van datacenters en enterprise klanten, maakt vandaag bekend een distributieovereenkomst met Fluke Netherlands te hebben getekend. Als Premier Advantage Distributiepartner van Fluke kan RWL-AS in de datacenter- en telecomsector voldoen aan de vraag naar steeds geavanceerdere maatwerkoplossingen. 

Vanaf januari 2021 bedienen Ab Vingerling (European Business Development Manager) en Ron Kuperus (European Account Manager) een deel van de Europese markt. In deze regio is een duidelijke groei te zien van het aantal datacenters, die behoefte hebben aan geavanceerde maatwerkoplossingen voor ingewikkelde vraagstukken. RWL-AS kan aan deze vraag voldoen. 

Door onze jarenlange ervaring spreekt RWL Advanced Solutions de taal van onze klanten. We begrijpen als geen ander de uitdagingen van onze doelgroep. Vanwege het hoge kennis- en serviceniveau heeft Fluke Netherlands besloten om RWL-AS als distributiepartner te benoemen. Met het portfolio van Fluke zijn we in staat om onze klanten in de datacenter- en telecomsector nog beter te ondersteunen.

Naast een vestiging in Amsterdam bereikt RWL-AS de Europese markt vanuit kantoren in Dublin en Londen. 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This