UROS eSIM connectiviteit maakt ‘always connected’ mogelijk voor OnLogic industriële en rugged computers

28 juni 2021

UROS, een provider van connectiviteit en IoT solutions, levert de eSIM-oplossing voor OnLogic’s lijn van industriële en rugged computers, inclusief de nieuwste toevoegingen aan de geavanceerde Helix en Karbon serie. Deze worden in Q3 2021 beschikbaar voor zakelijke klanten.

OnLogic, bekend om hun configureerbare, oplossingsgerichte computers ontworpen voor betrouwbaarheid aan de edge, koos de UROS Connect eSIM oplossing vanwege het gemak waarmee gebruikers mobiele abonnementen voor hun 4G-enabled systemen kunnen activeren. Gebruikers kunnen vanaf het apparaat zelf de mobiele data kopen.

Met UROS Connect eSIM functionaliteit kan een OnLogic computer, met een enkele fysieke simkaart, connectiviteit bieden in verschillende internationale regio’s. Dit vermindert logistieke complexiteit en het systeem kiest automatisch het beste netwerk afhankelijk van waar in de wereld de computer gebruikt wordt.

OnLogic computers met de UROS eSIM oplossing maken verbinding met het internet zonder wifi of kabels te gebruiken. Dit maakt ze erg gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en veilig. Het instellen van de verbinding is zeer eenvoudig en vergt minimale technische kennis.

“We zijn heel blij om met OnLogic samen te werken om industriële pc’s met eSIM connectiviteit aan te bieden. We zien heel veel vraag naar deze systemen wanneer we het hebben over verschillende industrie 4.0 toepassingen en wereldwijde connectiviteit.” aldus Jan Lattunen, UROS CCO en President for Americas.

“UROS global eSIM technologie biedt waardevolle connectiviteitsopties voor onze klanten. Vooral klanten die onze systemen over de hele wereld gebruiken, verzenden of verkopen. De UROS eSIM technologie geeft inzicht in internationaal dataverbruik via hun intuïtieve dashboard en maakt wereldwijde mobiele connectiviteit simpel. We zijn blij om onze industriële en rugged computers aan te bieden met UROS eSIM mogelijkheden voor een veelzijdige en gebruiksvriendelijke connectiviteitsoplossing.” aldus Maxx Garrison, OnLogic Product Manager.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This