Smart warehousing-oplossingen van SAT Technologies zorgen voor een veiliger en efficiënter magazijn

24 juni 2021

De vraag naar oplossingen voor verzending en verwerking in magazijnen is groter dan ooit. OnLogic, fabrikant van computerhardware en IoT solution provider, kondigt aan dat SAT Technologies OnLogic computers gebruikt voor hun Stack Assist Tool (SAT). De SAT-oplossing combineert machine vision, visual display en laser-geleiding om instructies te geven bij het stapelen van pallets. Dit leidt tot hogere productiviteit, lagere kosten en hoger, veiliger stapelen van producten.

“De Stack Assist Tool maakt het mogelijk om te stapelen met instructies. SAT zorgt voor een soepel proces waar orderpickers hun pallets in één keer stabiel kunnen stapelen zonder fouten en met minimale training,” aldus Peter Boorsma van SAT Technologies. “We horen van onze klanten dat hun investering in de Stack Assist Tool de facility kosten met 55% kan verlagen.”

SAT Technologies kwam naar OnLogic voor een robuuste panel pc die makkelijk op een orderpicktruck in een distributiecentrum of een automatich bediend voertuig (AGV) gemonteerd kan worden. Het paneel toont stapelinstructies met kleurcodes om de stapel te optimaliseren. Een laser array boven de pallet geeft de locatie aan waar het volgende product geplaatst moet worden.

“Omdat de SAT een mobiele unit is, moet de computer tegen schokken en vibraties kunnen. En omdat sommige magazijnen erg koud kunnen worden, had SAT Technologies ook een oplossing nodig die tegen extreme temperaturen kon,” vertelt OnLogic Account Manager, Andrea Dekkers. “Door het grote scherm en duurzame ontwerp waren onze rugged panel pc’s de perfecte keuze.”

De twee bedrijven deelden eerder het verhaal over hoe SAT Technologies hardware van OnLogic gebruikt en hoe de Stack Assist Tool door de klanten van SAT Technologies wordt ingezet om magazijnwerkzaamheden te verbeteren.

“OnLogic als hardwarepartner heeft een aantal voordelen: ze zijn snel met technische informatie, de service is compleet en wanneer we technische problemen hebben dan helpt OnLogic ons met het zoeken naar een oplossing,” aldus Boorsma. “Hun service en communicatie is fantastisch. Ze zijn een waardevolle partner voor ons en zouden dat zijn voor iedere software of hardware onderneming.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This