Monizze sluit aan bij de groeiende TrustBuilder.io marktplaats

24 juni 2021

Monizze, uitgever van elektronische maaltijd-, eco-, cadeau-, sport/cultuur- en consumptiecheques, is als Service Provider toegetreden tot de TrustBuilder.io marktplaats. TrustBuilder.io is een accelerator voor bedrijven die ecosystemen bouwen door veilige verbindingen te bieden tussen Identity Providers en diensten van derden. Door de samenwerking met TrustBuilder kan de Monizze voucher informatie nu potentieel geraadpleegd worden door miljoenen gebruikers (na het geven van hun toestemming) van TrustBuilder’s Identity & Access Management (IAM) platform. 

Consumenten zijn op zoek naar gemak en willen werken met one-stop-shops die een breed scala aan klantbehoeften dekken. Om aan deze behoeften tegemoet te komen, bouwen retail banken, verzekeringsmaatschappijen en HR-dienstenbedrijven digitale ecosystemen met diensten van partnerbedrijven om hun eigen portfolio aan te vullen. Retail banken voegen bijvoorbeeld mobiliteitsdiensten, tankkaarttoepassingen, entertainmenttickets, nutsvoorzieningen en zelfs klusjesdiensten toe. 

“Het uitbouwen van deze ecosystemen is een enorme onderneming voor elk bedrijf. TrustBuilder.io verkort de time-to-market met een catalogus van Identity Providers en Service Providers,” zegt Frank Hamerlinck, CEO bij TrustBuilder. “Wanneer productmanagers van een bank de klantloyaliteit willen verhogen en meer waarde willen bieden door hun producten te innoveren, kunnen ze dankzij TrustBuilder snel en veilig nieuwe diensten toevoegen. TrustBuilder.io combineert klantbeleving en een hoog beveiligingsniveau door de ondersteuning van Single Sign-on, step-up authenticatie en sterke, multi-factor authenticatie. ”

TrustBuilder voegt continu nieuwe Service Providers toe aan de TrustBuilder.io marktplaats. Dit is een win-win voor zowel de Service Providers zelf als voor de organisaties die hun digitale ecosystemen uitbreiden. TrustBuilder klanten kunnen hun ecosysteem differentiëren door het kiezen van de Service Providers van TrustBuilder.io die het beste passen bij hun eigen aanbod. Dienstverleners zelf kunnen potentieel toegang krijgen tot de ecosystemen van de klanten van TrustBuilder. Ook de eindgebruikers profiteren: dankzij Single Sign-on wordt toegang tot deze diensten eenvoudiger omdat zij zich niet opnieuw hoeven te authenticeren wanneer zij zich al in het ecosysteem van een bank, verzekeraar of HR-dienstverlener bevinden.

Monizze was één van de eerste Service Providers die deel ging uitmaken van TrustBuilder’s marktplaats. “Wij zien TrustBuilder als een zeer waardevol bedrijf voor de Belgische FinTech scene,” zegt Jean-Louis Van Houwe, oprichter en CEO van Monizze. “Door samen te werken met TrustBuilder.io zullen de 450.000 begunstigden van onze vouchers binnenkort hun vouchers kunnen raadplegen via bijkomende partners die zich aansluiten op Monizze via de Trustbuilder.io marktplaats. ” 

Wanneer financiële dienstverleners of andere bedrijven willen samenwerken met Monizze, kunnen zij nu de integratie met Monizze versnellen door gebruik te maken van TrustBuilder.io, in plaats van een directe link met Monizze op te zetten. Bedrijven kunnen vertrouwen op TrustBuilder om hun flexibele identificatiebeleid te definiëren. Consumenten zullen genieten van een naadloze ervaring, waarbij de Monizze diensten een integraal onderdeel zijn van hun web portal of mobiele app, toegankelijk door een simpele klik op het Monizze logo.

Monizze is een Belgische kmo en 100% digitale onderneming actief in fintech. Monizze is de uitgever van maaltijd-, eco-, geschenk-, sport/cultuur- en elektronische consumptiecheques. Deze vijf extralegale voordelen zijn samengebracht in één Monizze-account. De producten en diensten zijn toegankelijk via de betaalkaart, het onlineplatform en de mobiele applicatie van Monizze. Het bedrijf stimuleert het groepsgevoel door de actieve bevolking leuke momenten te laten beleven. Tot zijn klanten behoren zowel grote bedrijven zoals Colruyt, KBC, Roularta Media Group, Ingenico, Alken Maes als duizenden kmo’s en zelfstandigen.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This