Zoom kondigt Zoom Phone Appliances aan

10 juni 2021

Zoom Video Communications lanceert een nieuwe hardwarecategorie die hybride werken ondersteunt. Zoom Phone Appliances combineert de technologie van Zoom met hardware van Poly en Yealink in een alles-in-één oplossing voor HD-videovergaderingen, telefoongesprekken en interactieve whiteboards.

Zoom Appliances staan altijd aan, klaar voor directe communicatie en samenwerking tussen werknemers. Je kunt op de hardware gemakkelijk ad-hoc of geplande vergaderingen starten, telefoongesprekken voeren en ontvangen, je voicemail beluisteren en virtueel samenwerken met het delen en bewerken van inhoud. Zoom Phone Appliances kunnen via de Zoom Admin Portal op één plek worden beheerd. Zoom Phone Appliances hebben een eenvoudige licentiestructuur en zijn simpel te installeren, gebruiken te beheren tot voordeel van zowel de eindgebruikers als de IT-afdeling.

De belangrijkste voordelen van Zoom Phone Appliances:

  • Geen extra licenties nodig: je kunt direct inloggen met een Zoom-account.
  • Gepersonaliseerd voor elke gebruiker: synchroniseert met de agenda, status, vergaderinstellingen en telefoon van de gebruiker.
  • Eenvoudig te installeren: minimale IT-ondersteuning nodig.
  • Aanraakscherm met interactieve whiteboarding: samenwerken met collega’s op een interactief whiteboard dat gemakkelijk kan worden geëxporteerd en gedeeld.
  • Zoom Certified: Zoom Phone Appliances introduceert een nieuwe gecertificeerde hardwarecategorie om te garanderen dat deze apparaten speciaal worden gebouwd voor een optimale Zoom Phone- en vergaderervaring. Op termijn worden meer apparaten aan deze categorie toegevoegd.

“De traditionele werkplek is aan het veranderen, en het is ons doel is om werknemers in staat te stellen meer te bereiken door voice en video samen te brengen,” zegt Graeme Geddes, Head of Zoom Phone en Zoom Rooms bij Zoom. “Het nieuwe Zoom Phone Appliance-programma bevat speciaal gebouwde Zoom Phone-hardware van Poly en Yealink, die een krachtige communicatie-ervaring mogelijk maken.”

Zoom Phone Appliances zijn verkrijgbaar via het Zoom Hardware-as-a-Service programma en bij erkende Poly- en Yealink-verkopers.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This