Colt stelt Jaya Deshmukh aan als executive vice president Strategy & Transformation

18 mei 2021

Colt Technology Services maakt vandaag bekend dat het Jaya Deshmukh heeft aangesteld als executive vice president Strategy & Transformation. Deshmukh zal rechtstreeks verslag uitbrengen aan Keri Gilder, de CEO van Colt. Ze zal verantwoordelijk zijn voor het beheer van de strategische relaties van Colt, de tenuitvoerlegging van de productplanning en het versnellen van de realisatie van de bedrijfsdoelstellingen en -visie van Colt.

Deshmukh was hiervoor werkzaam als head Strategy EMEA bij Google Cloud. Daarbij was zij verantwoordelijk voor het uitstippelen en beheren van de strategie van Google voor haar regio. Deshmukh bekleedde eerder functies bij Microsoft, PwC en Cognizant, waar ze verantwoordelijk was voor de implementatie van digitale oplossingen en het bespoedigen van de overstap naar de cloud ter bevordering van het succes van klanten.

De aanstelling van Deshmukh volgt na de recentelijke aankondiging van de nieuwe driejarenstrategie van Colt. Deze heeft ten doel om het IQ Network van Colt verder te ontwikkelen door middel van innovatie en digitalisatie. Colt wil hiermee zijn bedrijfsgroei bespoedigen door een beroep te doen op de kracht van zijn mensen en de sterke punten die deel uitmaken van zijn DNA. Het wil er daarnaast voor zorgen dat zijn organisatie flexibel genoeg is om ondersteuning te bieden voor bedrijven die zich opmaken voor de toekomst.

Keri Gilder, CEO van Colt: “Ik ben verheugd dat Jaya tot ons managementteam toetreedt voor het aansturen van de ontwikkeling en realisatie van onze strategie, onze productplanning en ons partnerprogramma. Haar recente ervaring op het gebied van digitale transformatie en cloud computing maakt haar tot de ideale persoon om leiding te geven aan dit nieuwe team binnen Colt. Ze zal het aansporen om verder te innoveren en onze onderneming vooruit te helpen.”  

Deshmukh: “Het doet me een genoegen om toe te treden tot de organisatie van Colt in een tijd waarin het een zakelijke transformatie doormaakt. Lid worden van een organisatie die een nieuwe strategische koers gaat varen is bijzonder inspirerend. Dit biedt kansen om intensief samen te werken met klanten en partners om ervoor te zorgen dat we op één lijn zitten en optimale ondersteuning kunnen bieden aan de groei van hun onderneming.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This