Verizon Business breidt Internet of Things-connectiviteit wereldwijd uit

12 mei 2021

Organisaties kunnen nu gebruikmaken van de wereldwijde Internet of Things (IoT)-connectiviteit van Verizon Business voor mobiele apparaten in 170 landen over de hele wereld. Er zijn permanente roaming-opties in Noord-Amerika en West-Europa, allemaal op één enkele SIM. Deze wereldwijde dekking stelt organisaties in staat om een breed scala aan IoT-apparaten te beheren, waaronder asset trackers, industriële gateways en sensoren via ThingSpace, het self-service IoT-platform van Verizon. 

Snellere, veiligere en goedkopere cellulaire connectiviteit maakt de weg vrij voor de enorme groei van IoT-apparaten. Analisten van IDC schatten dat er in 2025 meer dan honderdvijftigduizend IoT-apparaten per minuut verbinding zullen maken. 

“Het Internet of Things verandert de manier waarop bedrijven apparaten monitoren en verhoogt de strategische bedrijfswaarde van de verzamelde data”, zegt Tami Erwin, CEO bij Verizon Business. “Het aantal IoT-apparaten groeit exponentieel en organisaties werken het liefst samen met een betrouwbare technologiepartner die de technische expertise en de geografische dekking kan bieden die ze nodig hebben. Onze wereldwijde IoT-connectiviteitsdiensten zijn allemaal gebaseerd op de jarenlange expertise en het toonaangevende ThingSpace-platform van Verizon. Ze banen een pad om door te groeien naar 5G Massive IoT.” 

Verizon’s IoT-connectiviteit werkt via een best-of-breed ecosysteem van partners en is wereldwijd beschikbaar voor Amerikaanse multinationals met vaste of mobiele connectiviteitseisen. Organisaties kunnen apparaten gebruiken met permanente roaming ingeschakeld in Canada, het Verenigd Koninkrijk en meer dan tien andere Europese landen.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This