ServiceNow neemt Lightstep over voor ‘next-generation observability’

10 mei 2021

ServiceNow heeft vandaag bekendgemaakt dat het een overeenkomst heeft ondertekend om de next-generation observability-expert Lightstep over te nemen. 

Door de overname van Lightstep verstevigt en verbetert ServiceNow zijn positie als ’s werelds meest toonaangevende enterprise platform voor digitale ondernemingen. ServiceNow is een erkend marktleider op het gebied van IT service management, IT operations management en digitale workflows. Met Lightstep, een opkomende pionier in next-generation applicatiemonitoring en observability, helpt ServiceNow DevOps-engineers bij het bouwen, implementeren, draaien en monitoren van geavanceerde, cloud-native applicaties. Samen vergroten ServiceNow en Lightstep de voordelen van observability voor de hele organisatie met behulp van digitale workflows die realtime inzicht omzetten in actie, voor alle technologieën, mensen en processen die digitaal zakendoen mogelijk maken.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This