Maunt opent kantoor in Mechelen

10 mei 2021

Het Nederlandse Maunt breidt uit naar België en opent een nieuw sales office in Mechelen. Als preferred supporter van data design & supply wil het bedrijf ook de Belgische glasvezelmarkt verrassen met scherpe prijzen, grote beschikbaarheid en snelle levering. De Belgische activiteiten worden aangestuurd in Mechelen, de distributie vindt plaats vanuit het hoofdkantoor in Made.

De fysieke stap is vanuit het Brabantse Made niet al te groot. De impact is echter wel duidelijk: Maunt groeit ook dit jaar door. “Glasvezel en FTTH (fiber to the home) is erg in opkomst in België, dus verwachten wij ook hier een bijdrage te leveren met onze topmerken, technische ondersteuning en productkennis. In Nederland zijn we in korte tijd hard gegroeid, die ervaring gebruiken we graag om ons relatiebestand in België uit te bouwen”, zegt eigenaar Maarten Verbunt van Maunt.

“Wij willen de klant begrijpen, om ’m vervolgens te verrassen. Dat is onze overtuiging, die doorklinkt in alles wat wij doen”, vervolg Verbunt. “Om waarde toe te voegen, verdiepen we ons in de business case. En komen dan met producten en diensten die de verwachting overtreffen. Meer nog dan leverancier is Maunt een community voor telecom- en datapartners. Samen vernieuwen we de markt, samen winnen we de wedstrijd.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This