Barracuda aangemerkt als ‘Leader’ in Enterprise e-mail security

7 mei 2021

Barracuda is aangemerkt als ‘Leader’ in ‘The Forrester Wave: Enterprise Email Security, Q2 2021’. Het bedrijf behaalde de hoogst mogelijke score voor de implementatie-opties, de mogelijkheden voor het verwerken van content, incident respons, schaalbaarheid en betrouwbaarheid, en beoordelingscriteria voor ondersteuning en klantsucces. 

Barracuda wordt in het rapport specifiek genoemd vanwege het aanbieden van “een productportfolio met geïntegreerde oplossingen voor e-mail security, cloud back-up, e-mailarchivering, DMARC-authenticatie, SA&T en web security”. Barracuda Total Email Protection is een complete suite van securityoplossingen die gezamenlijk uitgebreide bescherming bieden. 

“Nu e-mailaanvallen steeds complexer en gevaarlijker worden, vinden cybercriminelen nieuwe manieren om detectie door traditionele e-mailbeveiligingsoplossingen te voorkomen. Onze innovatieve technologieën helpen organisaties om deze bedreigingen voor te blijven en hun business en gegevens te beschermen”, zegt Don MacLennan, SVP, Engineering & Product Management, Email Protection bij Barracuda. “Dit rapport onderstreept de kracht van onze aanpak van e-mail security”. 

Een gratis exemplaar van The Forrester Wave: Enterprise Email Security, Q2 2021-evaluatie is te downloaden van: https://www.barracuda.com/EmailWave/.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This