CRANIUM organiseert jobdag om veertig vacatures in te vullen

4 mei 2021

CRANIUM, gespecialiseerd in privacy, security en data management, organiseert op 12 mei een jobdag om veertig openstaande vacatures in België in te vullen. Het event richt zich tot recent afgestudeerden en vindt fysiek plaats met respect voor alle veiligheidsmaatregelen. De geplande aanwervingen zijn een nieuwe stap in de sterke groei die CRANIUM doormaakt in binnen- én buitenland. Naast kantoren in Zaventem en Utrecht opende de databeschermingspecialist recent een filiaal in Luxemburg en een uitbreiding naar het Verenigd Koninkrijk ligt momenteel op tafel.

CRANIUM adviseert bedrijven over datamanagement, privacy en informatiebeveiliging. Het groeide sinds de oprichting in 2016 uit tot een team van 69 juristen en gespecialiseerde IT-profielen. Samen werkten ze aan ruim 1.000 projecten voor 596 internationale klanten. Om de groeiambities waar te maken, organiseert CRANIUM op 12 mei een jobdag om veertig openstaande vacatures in te vullen, voornamelijk met jong afgestudeerden uit juridische en IT-domeinen. 

CEO van de CRANIUM-groep Alex Van Cauwenbergh: “We richten ons zowel op ervaren profielen, als op ‘young potentials’ die dit jaar afstuderen om in september aan de slag te gaan als consultant in onze sterk evoluerende actiedomeinen. Zo kunnen we jonge legal en IT-graduates nu al verzekeren van een mooie eerste stap in hun carrière. Deze profielen zijn ongelofelijk gewild op de arbeidsmarkt en we willen tonen dat we vanuit CRANIUM focussen op het menselijk aspect en een voedingsbodem zijn voor opkomend talent. “

Daarnaast zoeken ze als grootste privacyorganisatie van de Benelux ook steeds naar ervaren krachten in data management en security om de ambities te realiseren. Zo kijken ze naar de Britse markt als de volgende stap na de recente opening van een kantoor in Luxemburg.

Interactieve jobdag

Tijdens de jobdag maken de kandidaten kennis met het bedrijf aan de hand van een persoonlijk contact met de CEO, wat volledig met respect voor de veiligheidsmaatregelen gebeurt. Daarna kunnen ze zich meteen bewijzen door een aantal business cases op te lossen. “Deze praktische aanpak is bewust, alsook de keuze om het event fysiek te laten doorgaan”, zegt Alex Van Cauwenbergh. “Het is belangrijk dat onze mensen naast een gedegen kennis van de theorie ook in reële situaties uit de voeten kunnen en dat ze volledig matchen met onze mensgerichte waarden. Dit valt het best te beoordelen op basis van een fysieke ontmoeting.”

Kandidaten kunnen zich aanmelden op de website van CRANIUM met hun CV en een korte motivatie. Na de jobdag wordt een aantal sollicitanten geselecteerd en een voltijds contract aangeboden. Zij starten in september met het CRANIUM Master Program, een intensief opleidingstraject van een maand, om daarna aan de slag te gaan als consultant.

Website jobdag: https://www.cranium.eu/nl/careers-2/cranium-jobday/

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This