TrustBuilder en TCC bieden samen naadloze IT-beveiliging in de Golfregio

20 april 2021

TrustBuilder Corporation, een leverancier van totaaloplossingen voor Identity & Access Management (IAM) uit België en TCC, een IT-dienstenbedrijf in handen van de overheid in het Koninkrijk Saudi-Arabië, hebben een overeenkomst getekend om samen de IAM-markt in de Golfregio te ontwikkelen. TCC zal de IAM-producten van TrustBuilder op de markt brengen en doorverkopen om haar klanten een naadloze beveiliging te bieden.

TCC (Technology Control Company) is een toonaangevend technologiebedrijf in Saoedi-Arabië. Het IT-dienstenbedrijf is gespecialiseerd op het gebied van cyberbeveiliging, digitale diensten en big data. Het bedrijf is opgericht in 2008 en levert sindsdien de beste IT-oplossingen en biedt state-of-the-art oplossingen op basis van toonaangevende industriemethodologieën en -frameworks.

Onder de voorwaarden van de overeenkomst zal TCC TrustBuilder’s IAM product op de markt brengen en doorverkopen en de software in de omgeving van haar klanten implementeren. TrustBuilder heeft alle noodzakelijke training aan zowel verkoop- als technisch personeel verstrekt om klanten in de Golfregio volledig te ondersteunen. TCC heeft al een hoog niveau van know-how over TrustBuilder verworven door de software te implementeren voor haar eigen activiteiten als Identity Provider in Saudi-Arabië. TCC werft momenteel extra personeel aan om TrustBuilder te positioneren bij haar klanten en prospects in de overheid en de financiële sector.

“We zijn verheugd dat TCC de kwaliteiten van TrustBuilder erkent in het combineren van een frictieloze klantervaring met best-in-class beveiliging,” zegt Frank Hamerlinck, CEO van TrustBuilder. “Wereldwijd zijn organisaties op zoek naar de end-to-end oplossingen die TrustBuilder biedt. De Golfregio vormt daarop geen uitzondering. Wij zullen TCC onze volledige steun geven om deze samenwerking tot een succes te maken. Deze samenwerking vormt een belangrijke stap in onze verdere globalisering.”

“Het is onze missie om te voldoen aan de zakelijke verwachtingen van onze klanten en deze te overtreffen door het leveren van innovatieve en geïntegreerde oplossingen en diensten,” zegt Abdullah Aljathlani, VP Ontwikkeling bij TCC. “TrustBuilder is een perfecte match met ons huidige portfolio van beveiligingsdiensten. Ze hebben een bewezen track record bij grote klanten en blijven de lat hoger leggen met hun innovaties. We kijken uit naar de gezamenlijke ontwikkeling van de Golfregio en aangrenzende markten.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This