Avaya benoemt Michiel Noordermeer tot Regional Sales Leader Benelux

12 april 2021

Michiel Noordermeer is door Avaya gepromoveerd tot Regional Sales Leader voor de Benelux. Sinds maart 2020 was Michiel al Regional Sales Leader voor Nederland. Hij neemt in België en Luxemburg de verantwoordelijkheden over van Dominiek Vandierendonck. Avaya is wereldleider op het gebied van zakelijke communicatietechnologie en de grootste leverancier van Unified Communications- en Contact Center-oplossingen in de cloud.

Andrea Ragazzi, Vice President Europa bij Avaya is blij de benoeming van Noordermeer bekend te kunnen maken. “Met zijn ervaring in het managen van internationale teams, het leiden van verschillende teams van sales engineers in de Benelux en andere Europese regio’s, is Michiel de ideale persoon om onze klanten te helpen floreren in de nieuwe werkwereld.”

Noordermeer heeft meer dan twintig jaar internationale ervaring in de communicatietechnologie. Hij begon in 1999 bij Nortel, dat in 2009 werd overgenomen door Avaya. Sinds 2007 bekleedde hij verschillende managementfuncties. Aanvankelijk concentreerde hij zich volledig op de netwerkproducten. Zijn liefde voor Unified Communications- en Contact Center-oplossingen kwam later. Toen Avaya zijn netwerktak in 2017 verkocht aan Extreme Networks besloot Noordermeer bij Avaya te blijven. In 2019 was hij een van de eerste deelnemers aan Avaya’s Talent Exchange Programma. Hij werkte toen in Ierland aan een project om Avaya’s quoting-tools te verbeteren.

Noordermeer heeft zowel een Bachelor of Science in data & telecommunications als een in business administration.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This