Ariad trekt Valerie Silvert aan als Client Service Director

16 maart 2021

Valerie Silvert gaat als Client Service Director aan de slag bij Ariad, de Belgische rekruterings- en consultancy organisatie voor specifieke digitale profielen. Ze zal instaan voor de ondersteuning van klanten en businesspartners door voor hen de meest geschikte experten te vinden. Haar jarenlange ervaring, visie en passie voor menselijk potentieel gaan hand in hand met het DNA van Ariad. De nieuwe aanwerving kadert in de ambities van Ariad, dat ook actief is op de Nederlandse en Spaanse markt, om de Europese groei als een betrouwbare partner in digitaal menselijk kapitaal door te zetten.

“Het vermogen van de mens om te veranderen is voor bedrijven de motor achter blijvend succes en hun digitale transformatie”, vertelt Valerie Silvert. “Ik deel deze visie met Ariad. Doorheen de jaren heb ik ervaren dat denken vanuit het perspectief van de klant doorslaggevend is en ik ben dan ook enthousiast om me te richten op het verbeteren van de klantervaring en -service voor onze klanten en hun eindklant. Ariad heeft de ondernemersgeest, de dynamiek en de passie van een scale-up die ik zocht. ”

Hybride commercieel en marketingprofiel

Valerie Silvert heeft reeds een lang traject afgelegd en al 20 jaar ervaring op de teller staan, zowel in marketing als in de saleswereld. Haar hybride commercieel marketingprofiel leidde haar door verschillende sectoren, onder andere durables, FMCG en pharma. Ze bekleedde functies bij Colgate, Sanofi, Kellogg’s en Blue Chip maar ook bij Apple en VMware in het buitenland. Valerie heeft masterdiploma’s aan de KU Leuven en de Universiteit van Edinburgh. 

Complementariteit

Het aantrekken van Valerie Silvert als Client Service Director is een nieuwe stap voor Ariads groei in Europa. Het moet klantenervaringen voor toonaangevende organisaties naar een hoger niveau tillen. Ariad zette de afgelopen jaren reeds voet aan de grond in Nederland en Spanje met kantoren in Almeria en Madrid, maar kijkt nog verder.

Jeroen Van Ermen, oprichter en CEO van Ariad: “2021 wordt weer een jaar vol verandering en wij zijn er om onze klanten en consultants door dat doolhof van veranderingen te loodsen. We willen ook in de toekomst blijven bouwen aan ons innovatief dienstenportfolio. Bedrijven zijn op zoek naar flexibiliteit en hoogopgeleide marketeers voor wendbaar succes. Valerie is een groot voorstander van deze visie en als marketingexperte begrijpt ze heel goed wat de uitdagingen zijn voor marketingteams van bedrijven die grenzen willen verleggen. Haar ervaring en onze schwung als scale-up zijn een perfecte match, wat haar een enorm complementair lid van het team maakt.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This