Jabra benoemt Marvin Korthout tot Benelux Channel Sales Manager

15 maart 2021

Jabra, internationale aanbieder van technisch vooruitstrevende communicatie- en geluidsoplossingen voor bedrijven en consumenten, benoemt Marvin Korthout (39) als Channel Sales Manager Benelux. Hij krijgt de verantwoordelijkheid voor het Benelux channel team waar hij verdere groei in de zakelijke Benelux-markt zal stimuleren door nauw samen te werken met Jabra’s (strategische) partners en allianties.

Korthout heeft sinds 2007 verschillende sales en management functies bekleed bij onder andere Ricoh en ilionx. Hiervoor was hij werkzaam als Channel Manager & Strategic Alliance Manager bij Jabra waar hij zich richtte op de grootste corporate resellers binnen Nederland en zich ontfermde over strategische partners zoals Microsoft.

In zijn nieuwe rol zal Korthout, samen met het Benelux channel team, de partners van Jabra in de Benelux ondersteunen om verdere groei te realiseren. De belangrijkste focus is het zorgen voor verdere adoptie van diverse technologieën binnen gebruikersorganisaties en de realisatie dat men overal, tijd- en plaatsonafhankelijk, kan werken.

“Deze functie als Channel Sales Manager sluit niet alleen goed aan bij de ambitie van Jabra om de focus op ons partnerlandschap te vergroten, maar ook op mijn eigen ambitie om altijd voor verdere groei te gaan. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om het sterke merk en het loyale partnerlandschap verder uit te bouwen en hiermee zorg te dragen voor al onze huidige en toekomstige partners. Of het nu de levering van de juiste audio- en video-oplossingen (gecombineerd met software tooling) betreft of de adoptie van een gekozen technologie. Mijn persoonlijke motto “maak van elke dag, een betere dag” sluit perfect aan bij het de filosofie van Jabra: “Hear More, See More, Do More, Be More”, aldus Korthout.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This