Horus Software lanceert Falco, een nieuwe intuïtieve app die bedrijfsbeheer vereenvoudigt

9 maart 2021

Horus Software, een Belgische start-up die bedrijven en boekhouders helpt bij het beheren van hun boekhouding met behulp van software uitgerust met artificiële intelligentie (AI), lanceert vandaag Falco. In navolging van de succesvolle Horus Mobile applicatie, is Falco een nieuwe applicatie voor klanten van boekhoudkantoren die gebruik maken van de Horus-boekhoudsoftware. Falco helpt ondernemers om hun bedrijf beter te beheren met een transparant en real-time overzicht van hun boekhouding. Bij het ontwerp van deze app waren gebruikscomfort, ergonomie, functionaliteit en design de sleutelwoorden. 

Horus Software is vastbesloten om een revolutie teweeg te brengen in de wereld van boekhouding. Zo biedt het boekhouders een boekhoudpakket met artificiële intelligentie aan. De klanten van deze boekhouders kunnen zelf ook een toepassing gebruiken om hun bedrijf beter te beheren door in real-time toegang te krijgen tot hun financiële status. De Luikse start-up heeft de feedback van deze gebruikers gebruikt bij de ontwikkeling van zijn nieuwe applicatie Falco. Falco is bijzonder intuïtief in gebruik en beschikt over een fraaie userinterface, waardoor het een moderne en heel ergonomische beheerstoepassing die de ondernemer kostbare tijd bespaart en het gebruikscomfort verhoogt.  

Echte tool om bedrijf te managen 

“Met Horus Mobile kon de gebruiker zijn rekeningen raadplegen, maar Falco gaat veel verder”, zegt Benjamin Tailleur, Product Marketing Manager bij Horus Software. “Falco is een echte beheerapplicatie. Ondernemers kunnen met Falco veel meer acties ondernemen en ze hebben alle kaarten in handen om zelf hun cashflow gemakkelijker te beheren.”  

Zo kan de gebruiker bij het bekijken van klant- en leveranciers-activiteiten bijvoorbeeld dubbelklikken op een willekeurig ingegeven item en snel verschillende acties uitvoeren, zoals een (betalings)herinnering instellen, een bericht naar de boekhouder sturen, een factuur als betaald klasseren, een leverancier betalen, enz…  

Talrijke functies 

Falco bestaat uit verschillende modules en biedt de gebruiker talrijke functies: 

  • Dashboard: aanpasbare dashboards tonen een real-time overzicht van belangrijke cijfers, inclusief grafieken.
  • Inzamelen: verzend documenten (via adresboek, mailboxsynchronisatie of scan via smartphone) naar de boekhouding met automatische herkenning en codering dankzij artificiële intelligentie.
  • Raadplegen: overzicht van klanten en leveranciers, activiteiten van klanten, activiteiten van leveranciers, rekeningafschriften (in verband met de home banking-applicatie) en digitale bibliotheek van andere boekhoudkundige documenten dan uw facturen (balans, btw-aangiftes, …) 
  • Analyse: specifieke tabellen met analyses opgesteld door de boekhouder, en cashflowramingen op 7 dagen, 14 dagen en het einde van de maand op basis van (verwachte) inkomsten en uitgaven.
  • Betalingen: via automatisch gegenereerde QR-code of SEPA
  • Herinneringen: voor onbetaalde facturen
  • Facturen en offertes: maak nieuwe facturen en offertes in slechts enkele muisklikken
  • Direct berichtenverkeer tussen boekhouder en gebruiker 

Ambities en prijzen 

Falco is beschikbaar voor Windows-pc, Mac en smartphones (Android en iOS). De abonnementsprijs varieert van 12 tot 35 euro per maand per gebruiker, afhankelijk van de gekozen modules. “Wij willen vooral kleine ondernemers ondersteunen. Dit zijn de zelfstandigen, eenmanszaken of bedrijven met maximaal vijf werknemers die niet kunnen beschikken over een ander real-time managementinstrument. Ook kmo’s met minder dan 20 werknemers hebben uiteraard baat bij het gebruik van onze producten”, aldus Benjamin Tailleur. “Het is immers meer dan ooit noodzakelijk om een realtime overzicht te hebben op de cashflow van een onderneming, vooral in tijden van crisis. Die realtime cijfers en ramingen zijn cruciaal om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Boekhouding kan geen zwarte doos blijven.” 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This