Auriga en Dilaco ondertekenen een nieuw partnerschap voor technologie en diensten voor banken in de Benelux

9 februari 2021

Auriga, een leverancier van technologische oplossingen voor multi-channel bankieren en betalingen, kondigde vandaag een nieuw strategisch partnership aan met Dilaco, een in Grimbergen gevestigde leverancier van IT Consulting en Outsourcing diensten. 

Via deze samenwerking zal Dilaco zijn advies- en dienstenaanbod uitbreiden met Auriga’s geavanceerde cybersecurityoplossing Lookwise Device Manager (LDM) voor de beveiliging van alle digitale selfservice banking hardware, webkanalen en remote desktops die door bankmedewerkers worden gebruikt. 

Dilaco zal LDM gebruiken om zijn cybersecuritydiensten voor de financiële sector verder te verbeteren door de beste tools en technologieën aan te bieden waarmee de beveiliging van hardware beter wordt beheerd, bedreigingen worden voorkomen en nog sneller en effectiever wordt gereageerd op incidenten.

De Auriga technologie is een aanvulling op de gespecialiseerde IT-ondersteuningsdiensten die Dilaco levert aan financiële instellingen in de Benelux. Het aanbod bestaat voornamelijk uit helpdesk diensten, proactieve monitoringdiensten op selfservice hardware, coördinatie van hardware onderhoud en cash in transit diensten. Het doel van Dilaco is niet enkel het verhogen van de efficiëntie en de productiviteit maar ook het verbeteren van de continue toegang tot cash en het verzekeren van de continuïteit van de dienstverlening voor banken in België.

Vincenzo Fiore, CEO, Auriga licht toe: “We zijn er trots op onze samenwerking met Dilaco en de levering van Lookwise Device Manager om kritieke bankdiensten en -infrastructuur in de Benelux te helpen beveiligen. Onze gezamenlijke klanten zullen profiteren van uitgebreide beveiliging en monitoring, alsmede van controle over hun netwerkapparatuur, wat essentieel is om de klantenservice te waarborgen, vooral in deze ongekende tijden.”

Jeff de Kleijn, CEO van Dilaco voegt hieraan toe: “We zijn verheugd dat we deze krachtige cybersecurityoplossing kunnen aanbieden aan financiële instellingen in de Benelux. Deze technologie, samen met onze gespecialiseerde diensten en ondersteuning, zal onze klanten in staat stellen om een optimale beschikbaarheid en toegankelijkheid van bankdiensten te garanderen, terwijl de impact van cyberaanvallen wordt voorkomen of geminimaliseerd en een effectieve netwerkcontrole wordt gewaarborgd.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This