Jeroen Trappers neemt fakkel over als CTO van icapps

8 februari 2021

Jeroen Trappers is de nieuwe chief technology officer van het Antwerpse digital agency icapps. Hij neemt de fakkel over van Wouter Martens, die zich voortaan als medeoprichter van Mr. Watts zal toeleggen op deze icapps spin-off die zich focust op augmented reality en de Microsoft HoloLens. Voor Jeroen Trappers betekent de rol een terugkeer naar icapps, waar hij in 2012 al werkte. 

Bij icapps bestaat de rol van CTO erin om nieuwe technologieën te onderzoeken via innovation tracks, vervolgens te integreren in een commercieel aanbod en te implementeren bij de klanten. “We houden continu de vinger aan de pols, van de markt maar ook op technologievlak. Het helpt ons, maar ook klanten doorlopend te vernieuwen en attractief te blijven. Kennisdeling en innovatie zijn een kernbegrip voor icapps. Mijn nieuwe rol is dan ook een fantastische uitdaging om ons agency en onze klanten de toekomst binnen te loodsen”, aldus Jeroen Trappers. 

Wouter Martens blijft verbonden met icapps en blijft beschikbaar als klankbord. “Voor bepaalde klanten werken Jeroen en ik al nauw samen. Het is een absolute troef om klanten continuïteit te garanderen. In zekere zin speelt de thuiswerksituatie hier in ons voordeel. Met Jeroen aan boord als CTO is de innovatieve toekomst van icapps verzekerd en staan er mooie projecten te wachten”, aldus Wouter Martens. 

Jeroen Trappers startte zijn carrière in 2006 bij IT-dienstverlener Capgemini. Nadien vervulde hij verschillende functies binnen het vakgebied van IT: van training tot ontwikkeling van apps en toepassingen. Hij werkte onder meer als lead iOS developer voor Belfius, maar ook Delen Private Bank, Teamleader en Zembro. Trappers heeft een master Informatica behaald aan de KUL.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This