Ewon en NVISO brengen IIoT cybersecurity naar een hoger niveau

28 januari 2021

Cyberdreigingen zijn voortdurend in ontwikkeling. Ewon, een business unit van HMS Networks en wereldleider in industriële connectiviteit op afstand, is daarom een partnerschap aangegaan met NVISO. Dit bedrijf is een expert op het gebied van cyberveiligheid. Beide bedrijven willen samen industriële cybersecurity naar een hoger niveau tillen.

Meer dan ooit is het van cruciaal belang om industriële bedrijven te beschermen tegen kwaadaardige aanvallen. HMS Networks ontwikkelt vandaag aan de volgende generatie Ewon-producten waarin state-of- the-art en ondernemingsgerichte beveiligingen standaard opgenomen zijn. Een zeer belangrijk element in dit veiligheidsinitiatief is het partnerschap met de cybersecurity specialist NVISO. De samenwerking zal ervoor zorgen dat de door Ewon geboden oplossing cyberaanvallen voorkomt, detecteert en er adequaat op reageert.

De samenwerking in de praktijk

In plaats van de typische jaarlijkse audit die altijd op dezelfde punten focust, besloot HMS om de lat hoger te leggen. Het bedrijf wil doorlopend uitgedaagd worden door specialisten -specialisten die zelf voortdurend steeds beter willen worden.
Daarom zal NVISO de Ewon oplossing (Ewon modules en Talk2M cloud) regelmatig onder de loep nemen en feedback geven over de werkpunten. Het partnerschap is een perfecte aanvulling op de ISO 27001- certificering die Ewon elk jaar vernieuwt en zal ervoor zorgen dat de producten en diensten van Ewon voortdurend op het allerhoogste niveau beveiligd blijven, zodat de bescherming van de toegang op afstand tot industriële machines gewaarborgd blijft.

“Als toonaangevende speler met meer dan 300.000 aangesloten machines op de markt, hebben we een grote verantwoordelijkheid. We nemen die niet lichtvaardig op, daarom verzekeren we de veiligheid en privacy van de gegevens en apparatuur van onze klanten”, aldus Francis Vander Ghinst, General Manager van de Business Unit Ewon bij HMS Networks.

Om klanten te helpen het potentieel van hun data te maximaliseren, beschikt Ewon over een uitgebreid en wereldwijd ecosysteem van meer dan 2000 ervaren partners, die klaar staan om snel en efficiënt een oplossing te creëren op basis van de behoeften van hun klanten.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This