Dell Technologies reikt Partner Awards uit

20 januari 2021

Tijdens de virtuele Partner Executive Meeting heeft Dell Technologies gisteren haar Dell Technologies Partner Awards uitgereikt. Met deze awards beloont Dell Technologies zijn partners in België en Luxemburg die het voorbije jaar – in uitdagende en uitzonderlijke omstandigheden – het beste van zichzelf hebben gegeven door te innoveren en door oplossingen voor te stellen die de klant vooruithelpen in hun digitale transformatie. 

In deze bijzondere tijden hecht Dell Technologies Belux veel belang aan de erkenning van zijn partners. Zij blijven een cruciale schakel in het begeleiden en ondersteunen van klanten.

“Het voorbije jaar was bijzonder. In maart zorgde de pandemie ervoor dat we onze manier van werken en onze relatie met de klant volledig moesten omgooien. Al onze partners hebben zich vervolgens extra ingezet om het thuiswerken bij hun klanten en de bijbehorende digitale transformatie zo snel mogelijk te realiseren”, vertelt Koen Segers, Channel Director Belux bij Dell Technologies. “Hoewel we vandaag nog steeds niet fysiek mogen samenkomen, vinden we het toch belangrijk om deze inspanningen te erkennen en om enkele partners in de spotlights te plaatsen.”

Tien winnaars 

De verschillende projecten en activiteiten van de partners werden beoordeeld op basis van criteria zoals onder meer groeicijfers, omzet, partnership, service, innovatie en proactief handelen om uiteindelijk 10 winnaars te selecteren in de volgende categorieën (telkens uit 4 genomineerden per categorie):

  • Distributor Partner of the Year – Copaco
  • CSP Partner of the Year – EASI
  • Clients Solutions Partner of the Year – Inetum – Realdolmen
  • Growth Partner of the Year – Centralpoint
  • New Business Partner of the Year – Proximus SpearIT
  • Datacenter Partner of the Year – NTT
  • SMB Partner of the Year – EuroSys
  • Dell Technologies Partner of the Year – Bechtle Direct en Bechtle Brussels
  • Rising Star Partner of the Year – ePact
  • Innovation Partner of the Year – NTT

“2020 was een apart jaar. Toch zijn we heel tevreden over de inzet en flexibiliteit van onze partners. Ondanks de verschillende lockdowns en de extreem moeilijke werkomstandigheden, zijn ze er mooi in geslaagd om hun klanten op een correcte manier te bedienen en zagen wij onze business via channel partners flink groeien. Vandaar ook dat we onze appreciatie absoluut wilden tonen met onze Partner Awards”, vertelt Arnaud Bacros, General Manager Belux van Dell Technologies. “Ondernemingen in alle sectoren en van elke grootte beseffen nu nog meer het belang van een performante IT-infrastructuur, het versnellen van de digitale transformatie en het beschikbaar maken van de nodige tools om thuiswerken te faciliteren. Onze partners hebben hen daarbij vorig jaar enorm goed geholpen. Daarom hebben we de ambitie om onze datacenter business vanaf februari nog verder te laten groeien via ons partnerkanaal. Datacenter business van nieuwe klanten binnen het medium business segment zal sowieso via onze partners verlopen”.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This