RoboRana gaat samenwerking aan met AI-speler Humain

18 januari 2021

RoboRana, de Antwerpse onderneming die focust op een Intelligent Process Automation (IPA)-strategie, slaat de handen in elkaar met het AI-bedrijf Humain. Als deel van De Cronos Groep streven beide bedrijven naar de optimalisatie van bedrijfsprocessen met behulp van technologie. Door de samenwerking kunnen RoboRana en Humain organisaties ondersteunen bij succesvolle digitale innovatie door de juiste strategie te verbinden met de meest impactvolle technologie. Dit partnerschap betekent bovendien een nieuwe stap in het groeitraject van RoboRana, dat de afgelopen maanden negen nieuwe medewerkers verwelkomde. 

De start-up Humain biedt workshops aan en coacht organisaties en hun medewerkers om te evolueren met behulp van artificiële intelligentie en digitaal te innoveren. Tom Husson, managing partner van Humain, gelooft dat die digitale innovatie meer is dan enkel technologie implementeren. “Dit proces is een combinatie van de juiste business cases, de juiste mensen en juiste mindsets op de juiste plaats. Daar moet je vervolgens de meest impactvolle technologie aan verbinden. In dit verhaal vult RoboRana ons ongelooflijk goed aan.”

Want waar Humain instaat voor het strategische luik van AI-implementaties, is RoboRana verantwoordelijk voor het technische luik. Samen zetten ze bij organisaties de neuzen in de juiste richting om automatisatieprojecten uit te rollen. De diepgaande AI-kennis van Humain is complementair met RoboRana’s aanbod van verschillende automatisatietechnologieën op vlak van robotic process automation (RPA), business process management (BPM) en ook AI in één digital automation toolbox.

Continue vooruitgang

“Via de samenwerking met Humain bieden we een holistische, integrale aanpak die sneller, veiliger en kostenefficiënter is. We zien namelijk nog vaak dat organisaties kiezen voor sporadische projecten die ad hoc problemen moeten oplossen. Door in te zetten op meer strategische en proactieve keuzes zullen ze daarentegen continu vooruitgang boeken, met soms kleinere, maar wel impactvolle en schaalbare stappen”, vertelt Mathias Fransen, managing partner van RoboRana.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This