Boomi helpt klanten sneller te moderniseren met AWS

4 januari 2021

Boomi, onderdeel van Dell Technologies en leverancier van cloudgebaseerde integration-Platform-as-a-Service-diensten (iPaaS), kondigt vandaag een nauwere samenwerking aan met Amazon Web Services (AWS). Boomi, een AWS Technology Partner, lanceert Boomi Kubernetes Molecule voor AWS Quick Start om klanten op AWS te helpen met moderne en eenvoudige grootzakelijke data-integraties. Daarnaast heeft Boomi zich aangesloten bij het AWS Public Sector Partner Program, om hun focus op overheid, onderwijs en de non-profit sector te versterken.

Boomi zoekt voortdurend naar nieuwe manieren van samenwerking met AWS door kant-en-klare oplossingen te ontwikkelen waarmee klanten sneller applicatie- en event-gestuurde data-integraties kunnen bouwen op het Boomi platform. Boomi Kubernetes Molecule voor AWS Quick Start stelt klanten in staat veel sneller een Boomi Molecule te lanceren op Amazon Elastic Kubernetis Service (Amazon EKS). De Kubernetes Molecule is een aanvulling op het in 2019 gelanceerde Boomi Molecule voor AWS Quick Start. Door honderden processen (die vele dagen in beslag zouden nemen) terug te brengen tot slechts enkele simpele stappen, is het mogelijk een Boomi Molecule binnen een uur uit te rollen. Klanten hebben het voordeel van de schaalbaarheid van een Boomi Molecule op Amazon EKS, terwijl ze tegelijkertijd gebruik kunnen maken van de beschikbare referentiearchitecturen en implementatiehandleidingen.

“We zoeken constant naar nieuwe manieren om onze klanten te helpen met cloudmigraties en moderniseringstrajecten middels een platform-gedreven aanpak die geïntegreerde ervaringen biedt om mensen direct te verbinden met wat ze nodig hebben”, zegt Ed Maxosky, Head of Product bij Boomi. “Onze relatie met AWS en de ontwikkeling van de nieuwe Boomi Kubernetes Molecule voor AWS Quick Start stelt klanten in staat betere integraties te leveren. Dankzij een versimpeling van het proces om een elastische Boomi-runtime op grote schaal te lanceren, kunnen klanten hun cloud-moderniseringen in AWS-projecten versnellen.”

Door deel te nemen aan het AWS Public Sector Partner Program helpt Boomi overheidsinstellingen hun applicaties en IT te moderniseren en transformeren, zodat ze burgers en de maatschappij via AWS beter van dienst kunnen zijn. Deelname aan het programma helpt organisaties in het hoger onderwijs ook bij het verbeteren van de weerbaarheid, leren op afstand en herintreding op campussen. Boomi is nu erkend als Authority to Operate (ATO) op AWS Partner. ATO op AWS biedt standaarden op het gebied van beveiliging, autorisatie en monitoring van cloud-diensten en -producten.

De aankondiging van vandaag volgt kort op de recente introductie van de Boomi iPaaS Connector voor Amazon EventBridge, een kant-en-klare integratieconnector. Klanten gebruiken de Boomi Connector voor Amazon EventBridge als startpunt voor hun Amazon EventBridge-integraties.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This