CertAlarm lanceert certificeringsaanbiedingen met één muisklik

14 december 2020

CertAlarm, een organisatie die een pan-Europees kwaliteitslabel aanbiedt op het gebied van brandbeveiliging en beveiligingssystemen voor onder andere datacenters, heeft haar nieuwe Online Quoting Platform geÏntroduceerd. 

Met een verscheidenheid aan nationale keurmerken in Europa worden de fabrikanten gedwongen om hun product opnieuw te laten testen en certificeren door lokale test- en certificeringsinstanties – een zeer kostbaar en tijdrovend proces dat in elk land herhaald moet worden. Met CertAlarm hoeven brand- en veiligheidsproducten slechts één keer te worden getest en gecertificeerd. 

Meerdere aanbiedingen met slechts één klik

Fabrikanten die hun beveiligings- of brandveiligheidsproduct of -systeem willen laten testen en certificeren om toegang te krijgen tot de Europese markten, kunnen nu eenvoudig meerdere offertes verkrijgen door het projectinformatieblad van CertAlarm slechts één keer in te vullen via het nieuwe Online Quoting Platform. Hierdoor krijgen zij offertes van alle of geselecteerde CertAlarm-partners, die allemaal ervaren en geaccrediteerde certificeringsinstanties en testlaboratoria zijn. 

Hoge bescherming van gevoelige gegevens

Als ingelogde gebruiker zijn de fabrikant en zijn CertAlarm-contactpersonen de enige personen die toegang hebben tot de vertrouwelijke informatie met betrekking tot het project. Het platform is beveiligd door SSL-gecodeerd, een dienst van 1&1 IONOS SE, waarmee de hoogst mogelijke bescherming van gevoelige gegevens is gegarandeerd. Zodra alle offertes zijn verstrekt, kan de fabrikant ze gemakkelijk vergelijken, met de partners van CertAlarm overleggen voor verdere verduidelijking en uiteindelijk zijn keuze maken.                         

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This