Tom Sluys is nieuwe Country Manager van Check Point Software Technologies voor België en Luxemburg

3 december 2020

Check Point Software Technologies Ltd., een toonaangevende leverancier van cybersecurityoplossingen wereldwijd, heeft Tom Sluys aangesteld als Country Manager BeLux.

Tom Sluys is al meer dan 25 jaar actief in de IT-sector en bekleedde sales- en managementfuncties in bedrijven als IBM en Lenovo. Tom is gepassioneerd door het edge-gebeuren en de mogelijkheden die het Internet of Things (IoT) biedt, maar begrijpt dat deze technologieën ook nieuwe beveiligingsuitdagingen met zich meebrengen. Met Check Point wil hij een voortrekkersrol spelen in het leveren van oplossingen om aan deze eisen te voldoen.

Alternate text

“IT-beveiliging evolueert snel en Check Point is pionier in Threat Prevention. Vandaag maken bedrijven, ongeacht hun omvang, een dynamisch transformatieproces door naar het gebruik van allerlei soorten clouddiensten”, vertelt Tom Sluys. “Het beveiligen van de cloud en het beschermen van telewerkplekken zijn nu belangrijke elementen in de beveiligingsstrategie van organisaties die zich aanpassen aan het ‘nieuwe normaal’. Ik ben verheugd om deel uit te maken van Check Point en kijk ernaar uit om klanten en partners door deze transformatie te begeleiden”.

Tom komt bij Check Point aan boord op een moment waarop de beveiligingsuitdagingen en -behoeften van bedrijven door de pandemie stringenter zijn dan ooit. De IT-ontwikkelingen die zich normaal over diverse jaren uitspreiden, werden nu in slechts enkele weken tijd gerealiseerd. Dit heeft volledig nieuwe eisen gesteld aan de infrastructuur en aan de medewerkers. In de afgelopen zes maanden zijn organisaties in België en Luxemburg gemiddeld 265 keer per week aangevallen. Niet minder dan 95% van de kwaadaardige bestanden kwam via e-mail binnen, wat wijst op het belang van enerzijds geavanceerde securitytools en anderzijds securitytrainingen (bij het personeel) om aan de transitie tegemoet te komen.

Om klanten in België en Luxemburg verder te ondersteunen op hun versnelde digitale reis, is Tom al begonnen met de uitbreiding van het team dat organisaties kennis laat maken met de beveiligingsoplossingen en -architectuur die ze nodig hebben om alle lagen en toepassingen te beschermen.

Tom Sluys zal rapporteren aan Ken Tomassen, Regionaal Directeur bij Check Point Software Technologies: “Ik ben blij Tom Sluys te mogen verwelkomen als de nieuwe Country Manager van Check Point België en Luxemburg. Tom brengt een schat aan ervaring mee in deze functie. Dat zal zeker bijdragen tot de groei van de activiteiten van Check Point in België en Luxemburg.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This