Ivanti neemt MobileIron en Pulse Secure over

2 december 2020

Ivanti, het bedrijf dat IT en Security Operations automatiseert voor het detecteren, beheren, beveiligen en onderhouden van cloud tot edge, kondigt de overnames aan van MobileIron, leverancier van mobiel-georiënteerde unified endpoint management oplossingen, en Pulse Secure LLC, leverancier van secure access- en mobile security-oplossingen. Deze bedrijven versterken Ivanti, dat wordt gesteund door Clearlake Capital Group, L.P. en TA Associates, als wereldwijde marktleider in unified endpoint management (UEM), zero trust security en IT service management (ITSM).

“We zijn verheugd om de teams van MobileIron en Pulse Secure te verwelkomen in de Ivanti-familie,” zegt Jim Schaper, voorzitter en CEO van Ivanti. “Ons intelligent experience platform zal bedrijven aandrijven door middel van hyper-automation en beveiligde toegang op elk apparaat voor elke gebruiker, waar en hoe die ook werkt. Dit stelt onze klanten in staat om vrijer samen te werken en te innoveren, terwijl het risico op data-inbreuken wordt beperkt en de ervaringen van werknemers worden verbeterd. Er staat een geweldige kans op ons te wachten en ik zie uit naar de toekomst.”

Door MobileIron en Pulse Secure in het Ivanti-portfolio op te nemen, zijn organisaties in staat om proactief en autonoom zelfherstellende, zelfbeveiligende en zelfonderhoudend apparaten in de hele organisatie te gebruiken, waarbij klanten, medewerkers en IT-infrastructuren zich overal bevinden. Daarnaast kunnen ze hierdoor ook betere gebruikerservaringen en resultaten leveren. Door middel van zero trust security en contextuele automatisering zullen Ivanti’s oplossingen de IT-verbindingen slimmer en veiliger maken voor externe infrastructuren, apparaten en mensen. Ivanti bevindt zich in een unieke positie om op elk apparaat een uitgebreid end-to-end porfolio te bieden.

Klanten profiteren van real-time informatie over de status, beveiliging en prestaties van alle apparaten, van cloud tot edge. Hierdoor kunnen ze proactief kwetsbaarheden opsporen en verhelpen voordat ze een impact hebben op het bedrijf. Klanten worden in staat gesteld om apparaten te detecteren en te beheren, een veilige zero trust toegang te implementeren met contextuele automatisering en gepersonaliseerde ervaringen aan medewerkers te leveren, waardoor de productiviteit wordt verbeterd met een betere operationele snelheid, prijs en kwaliteit van de dienstverlening.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This