NiceLabel introduceert nieuwe versie etiketteringssoftware om documentenproductie te stroomlijnen

17 november 2020

NiceLabel, wereldleider in software voor het ontwerpen en beheren van etiketten, heeft een nieuwe versie van zijn software voor het beheren van etiketten geïntroduceerd: versie 2019.3. Met de nieuwe software-update kunnen organisaties één enkel platform gebruiken voor het ontwerpen en afdrukken van hun etiketten en documenten uit de leveringsketen (waar veel bedrijven tot nu toe problemen mee hadden), en zodoende tijd en kosten besparen en hun hele productieproces stroomlijnen.  

Met de NiceLabel software konden etiketten altijd al kant-en-klaar worden ontworpen zodat bedrijven snel en eenvoudig hun etiketten konden ontwerpen en afdrukken. De nieuwe versie breidt deze functionaliteit uit en maakt het nu mogelijk voor gebruikers, vooral in fabrieken en magazijnen, om op één enkel platform de gerelateerde documenten uit de leveringsketen af te drukken, zoals aflevernotities, picklijsten, pakbonnen en facturen. 

“We luisteren als gewoonlijk goed naar wat onze klanten zeggen en passen onze etiketteringssoftware aan hun wensen aan,” aldus Ken Moir, VP marketing bij NiceLabel. “We weten dat het al eerder mogelijk was deze documenten te ontwerpen en af te drukken, maar dat was ingewikkeld en de mensen moesten daarvoor over veel technische expertise beschikken. Met de nieuwste versie hebben we het de gebruikers eenvoudig gemaakt om deze documenten te ontwerpen.”

“We zijn ervan overtuigd dat dit in een groot verschil in de markt maakt,” voegde Moir eraan toe, “bedrijven kunnen nu op een gebruikersvriendelijke manier in één etikettenbeheersysteem hun etiketten en documenten uit de leveringsketen ontwerpen en afdrukken.”

Release 2019.3 van de NiceLabel software bevat verder een connector naar de cloudsoftware van Workday. Dit is een voorbeeld van integratie tussen systemen in de cloud waarbij ook cloudprinters (IoT printen) wordt ondersteund. Bedrijven die voor deze functionaliteit kiezen, kunnen zonder stuurprogramma’s afdrukken, hebben geen lokale printers meer nodig en besparen zodoende kosten. Hun bestaande Workday processen blijven onveranderd, maar zij krijgen wel de voordelen van gestroomlijnd afdrukken van etiketten via NiceLabel en Label Cloud.   

“Bij elk systeem in de cloud wordt verwacht dat de integratie met andere toepassingen in de cloud eenvoudig is,” vervolgde Moir. “Gebruikers verwachten dat Label Cloud naadloos met andere toepassingen in de cloud kan samenwerken. Dat is precies wat deze nieuwe release biedt door de connectors en de mogelijkheid tot integratie met andere toepassingen in de cloud.”

De release bevat bovendien uitbreidingen van de SAP advanced business application programming (ABAP) van Nicelabel, zoals de mogelijkheid om eenvoudiger documenten uit de leveringsketen af te drukken en gegevensbronnen te exporteren om het ontwerp te stroomlijnen. 

De nieuwe release 2019.3 beschikt verder over een online beheertool voor het integratiesysteem van NiceLabel waarmee gebruikers alle integraties centraal kunnen beheren.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This