Trend Micro introduceert Trend Micro Cloud One – Network Security cloud-ready netwerkbeveiliging

12 november 2020

Trend Micro kondigt de wereldwijde beschikbaarheid aan van zijn cloud-native netwerkbeveiligingsoplossing, Trend Micro Cloud One – Network Security. Als meest recente toevoeging aan het holistische cloud security-platform levert het simpele, uitgebreide bescherming van virtuele private clouds op schaal om compliance-vereisten te ondersteunen zonder onderbreking van applicaties of verkeer.

Veel organisaties die hun eerste stappen in cloud zetten, hebben effectieve netwerkbeveiliging nodig voor zakelijke, bestuurs- of compliance redenen, maar worden slecht bediend door bestaande oplossingen. Deze kunnen lastig te implementeren zijn, hebben langzame inspectie-snelheden en werken vaak inefficiënt: er zijn misschien meerdere apparaten, load balancers en instanties nodig om inkomend en uitgaand verkeer te inspecteren.

Trend Micro Cloud One – Network Security is op maat gemaakt voor deze omgevingen. Het is gebouwd op basis van jarenlange ervaring van Trend Micro in cloud security voor zijn wereldwijde Microsoft Azure-, Google Cloud- en AWS-klanten en met de expertise in netwerkbeveiliging dankzij de overname van TippingPoint.

Volgens Gartner zullen “organisaties migreren naar een nieuw model waar zij meerdere cloud netwerk-beveiligingsservices zullen consolideren met één leverancier om complexiteit te verminderen.” Dit blijft waar naarmate organisaties overstappen op hybride cloudmodellen met gevariëerde security-behoeften. Met Trend Micro Cloud One wordt deze consolidatie eenvoudig – het biedt een gesimplificeerde aanpak voor hybride cloud security die inzicht biedt middels verschillende security-tools in een enkel platform voor optimaal zicht op de cloudstructuur van de organisatie. 

“We weten dat veel netwerkbeveilingsoplossingen niet ontworpen zijn voor de cloud: ze zijn bijna onmogelijk te implementeren, ontregelen kritieke processen en kunnen organisaties blootstellen aan bedreigingen”, zegt Wendy Moore, Vice President of Product Marketing bij Trend Micro. “Gebruikers kunnen onze cloudgebaseerde netwerkbeveiliging in enkele minuten implementeren voor optimale bescherming, om veilig zakelijke informatie te delen en te voldoen aan compliance-vereisten.”

Trend Micro Cloud One – Network Security biedt:

  • Uitgebreide cloudbeveiliging op de netwerklaag om compliance te ondersteunen, inclusief virtuele patching, IPS-mogelijkheden en uitgaande netwerkfiltering – ondersteund door threat intelligence van Trend Micro’s Zero Day-initiatief;
  • Identificatie van bedreigingen tijdens runtime om een diverse set van services (van EC2 tot Lambda) te beschermen en inspectie van het netwerkverkeer via Internet Gateways, Transit Gateways of Virtual Private Gateways;
  • Simpele, transparante implementatie binnen minuten, zonder de behoefte voor extra infrastructuur en zonder IT/business-onderbreking;
  • Flexibiliteit in betalingsopties – betaal alleen voor wat in gebruik is in dynamische omgevingen of maak gebruik van jaarlijkse licentiegebaseerde prijzen voor een meer statische architectuur;Holistische, gecentraliseerde cloudbeveiliging van één enkele console om het beheer van de cloud security posture te simplificeren.
Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This