Signet neemt Breedband volledig over

3 november 2020

Signet neemt het Nederlandse Breedband over. Signet is onderdeel van team.blue, dat is ontstaan uit de fusie van het Nederlandse Trans-IP en Combell.

Door de krachten te bundelen versterken de bedrijven hun positie in de connectiviteitsmarkt en verbreden ze hun productportfolio om zo de beste netwerkoplossingen aan klanten te blijven garanderen. Net als Signet is Breedband nu onderdeel van team.blue, waarbinnen toonaangevende Europese techbedrijven kennis en expertise delen om verder te groeien en te innoveren.  

Breedband is opgericht in 2018 nadat Breedband Nederland (2010), Breedband Arnhem (2007) en Aaldering ICT (2000) hebben besloten om samen onder één naam verder te gaan. De internetserviceprovider richt zich voornamelijk op connectiviteits- en managed netwerkoplossingen in het mkb-segment. Met een eigen glasvezelnetwerk in de regio Arnhem en een landelijke infrastructuur die verbonden is met 22 datacenters bedient het meer dan 600 opdrachtgevers verspreid over heel Nederland. 

Signet, sinds 1996 de partner voor bedrijfskritische netwerkoplossingen, is ervan overtuigd dat door het samengaan nog beter invulling wordt gegeven aan de connectiviteitsbehoeften van huidige en toekomstige klanten. Naast een gecombineerd productportfolio met extra services, ontstaat er ook een toename in het aantal connectiviteitspartners, wat nu al 40 lokale, nationale en internationale netwerken omvat. 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This