Boomi lanceert Project LightSpeed om platformgebruik voor niet-technische gebruikers te vereenvoudigen

29 oktober 2020

Boomi, onderdeel van Dell Technologies en gespecialiseerd in op integratie gerichte Platform-as-a-Service-diensten, lanceert vandaag Project LightSpeed. Dit is een gepersonaliseerde datasynchronisatie-oplossing die draait op de Intelligence and Platform Services van Boomi, waarmee het gebruiksgemak voor niet-technische gebruikers wordt vergroot. Hierdoor krijgen zakelijke gebruikers de benodigde tools om hun productiviteit te verhogen en sneller bedrijfsresultaten te boeken.

Datasynchronisatie­projecten kunnen technisch lastig, moeizaam en duur zijn om op te zetten. Met Project LightSpeed levert Boomi dankzij zijn ervaring in data intelligence en data-analyse de eerste iPaaS-oplossing voor gepersonaliseerde data-integratie en -synchronisatie.

Project LightSpeed gebruikt data intelligence om de metadata van ruim 12.000 Boomi klanten te analyseren, en voegt deze inzichten samen met de unieke applicaties en data van iedere gebruiker. Op basis van deze gegevens geeft het platform vervolgens eenvoudige, krachtige aanbevelingen die automatisch een datasynchronisatie-oplossing aanmaken die afgestemd is op het daadwerkelijke gebruik. Gebruikers kunnen zo eenvoudig een vliegende start maken met hun datasynchronisatie-projecten, zonder dat ze alle integratieprocessen tussen applicaties in kaart hoeven te brengen of te configureren.

Project LightSpeed zorgt voor een drastische vermindering in tijd én complexiteit in de configuratie en implementatie van veelvoorkomende ‘hub-and-spoke’ datasynchronisatieprojecten, door de meerderheid van moeilijke en tijdrovende taken te automatiseren – inclusief data-analyse, modeldefiniëring en veldtoewijzingen. Project LightSpeed neemt hierdoor projectcomplexiteit weg en versnelt de time-to-value voor zakelijke gebruikers door hen de hulpmiddelen te bieden die een positieve impact maken op de omzet.

“Snelheid, gebruiksgemak en productiviteit zijn onderdeel van het DNA van Boomi en staan aan de basis van alles we doen als organisatie”, zegt Ed Macosky, Head of Product bij Boomi. “Met deze nieuwe gebruiksmogelijkheden in het platform kunnen gebruikers sneller dan ooit innoveren en hun projectmomentum versnellen om in te spelen op constant veranderende behoeften.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This