Dematic introduceert eerste virtuele Material Handling & Logistics Conference

12 oktober 2020

Dematic organiseert de Material Handling & Logistics Conference (MHLC) 2020, van 27 tot en met 29 oktober, volledig online. Daarmee wordt het de eerste editie in 35 jaar van dit in de Verenigde Staten gestarte trend-event, waaraan geïnteresseerden uit de hele wereld via het Internet kunnen deelnemen.      

MHLC is al decennialang een drukbezochte conferentie voor educatie en informatie over supply chain ontwikkelingen en oplossingen. Dit jaar is het hoofdthema Future Forward, dat op een toepasselijke wijze in de virtuele wereld wordt ingevuld. Het programma bestaat uit leerzame seminars, keynotes en netwerkmogelijkheden voor organisaties en hun medewerkers, die de grenzen willen verleggen voor toekomstige groei en succes.  

Tijdens het driedaagse virtuele event worden in het Engels een groot aantal presentaties, discussies en aanvullende documentatie aangeboden over de volgende onderwerpen: 

  • Veranderende supply chain uitdagingen 
  • Hoe succesvol te zijn in een onzekere businessomgeving 
  • Hoe AI, machine learning, big data en robotica de logistieke processen en retail transformeren   

Bekende sprekers zijn onder andere oprichter en CEO van Stellar Capacity en Young Global Leader van het World Economic Forum, Claudia Olsson, voormalig Alibaba-manager Porter Erisman, Iron Maiden leadzanger Bruce Dickinson en Formule-1 coureur en 13-voudig Grand Prix winnaar David Coulthard.  

“Future Forward biedt supply chain professionals een aanpak en mindset om te kunnen anticiperen op de disrupties van 2020”, zegt Hasan Dandashly, President en CEO van Dematic. “Door de MHLC op een virtueel platform te organiseren en geïnteresseerden uit de hele wereld uit te nodigen, kunnen wij meer bezoekers inspireren met inzichten, strategieën en innovaties voor toekomstig succes.” 

MHLC 2020 is een trend-event voor professionals uit de wereld van supply chain en logistiek, die méér willen bereiken voor hun organisatie en voor zichzelf. Het hoofdthema exploreert 4 routes: 

  • Reset: klantgericht en winstgevend balanceren tussen vraag en aanbod 
  • Shift: weten wanneer snel schakelen het verschil kan maken voor uw business 
  • Disrupt: technische trends en software herkennen die de business kunnen transformeren 
  • Transform: continu problemen oplossen, opties her-evalueren en processen optimaliseren 

Deelname is gratis maar het aantal deelnemers is gelimiteerd. Meer informatie en registratiepagina zijn te vinden op: mhlc.com

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This