EPOS breidt assortiment IMPACT 5000 DECT-headsets uit met nieuwe USB-dongle

9 oktober 2020

Met de huidige wereldwijde ontwikkelingen naar meer werken op afstand is de beveiliging van audio-oplossingen nog nooit zo relevant geweest voor bedrijven als nu. Daarom onthult het bedrijf vandaag de IMPACT SDW D1 USB-dongle – een echte plug-and-play-oplossing die speciaal is ontworpen om het portfolio van DECT-headsets van het merk binnen de IMPACT 5000-serie aan te vullen en te optimaliseren. 

Gebruikers kunnen de nieuwe dongle samen met hun favoriete IMPACT 5000-headset gebruiken om hun mobiliteit te verbeteren door deze simpelweg aan te sluiten op hun pc. Professionals die maar één headset hebben om ergens te werken – op kantoor waar Bluetooth niet is toegestaan en vanuit huis – kunnen nu hun laptop en headset naar hun gewenste werkplek brengen, waar deze ook is, zonder dat ze een basisstation hoeven mee te nemen. Bovendien kunnen organisaties die een hot-desking strategie toepassen de bureaus opgeruimd en flexibel houden voor werknemers om effectief te werken in drukke kantooromgevingen. Gebruikers kunnen indien nodig van stations wisselen en de gesprekskwaliteit behouden met een eenvoudige gadget die hun laptop en headset naadloos verbonden houdt. De USB-dongle kan afzonderlijk worden gekocht om de bestaande IMPACT 5000-oplossing van de gebruiker te upgraden of als een bundel, samen met de IMPACT SDW 5011, 5031 of 5061. 

IMPACT 5000 

De IMPACT 5000-serie is een reeks draadloze DECT-headsets voor moderne kantoorprofessionals met een toekomstbestendige apparaatflexibiliteit, communicatiekwaliteit van de volgende generatie en geavanceerde beveiliging voor in moderne werkomgevingen. IMPACT 5000 voldoet aan de uitdagingen van de hedendaagse evoluerende werkplekken door een communicatietool te bieden die voldoet aan de verwachtingen van gebruikers omtrent bruikbaarheid, beveiliging en naadloze klantinteractie.  
 
De serie IMPACT van EPOS biedt een uitstekende gebruikerservaring door middel van een portfolio aan high-end audiomiddelen voor optimaal comfort, eenvoudig afhandelen van oproepen en een rijk, natuurlijk geluid – allemaal met betrouwbare, intelligente technologieën die ongewenst lawaai filteren, het geluid verrijken en de efficiëntie verhogen.  

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This