Rockwell Automation neemt cybersecuritybedrijf Oylo over

7 oktober 2020

Rockwell Automation, een aanbieder op het gebied van industriële automatisering en digitale transformatie, heeft bekendgemaakt dat zij het Spaanse bedrijf Oylo overgenomen heeft. Oylo is een cybersecurity service provider die zich richt op de industrie. Oylo biedt een breed scala industriёle management systemen, cybersecuritydiensten en cybersecurity-oplossingen aan zoals assessments, turnkey implementaties, managed services en incident response. Over de voorwaarden van de overname zijn geen verdere mededelingen gedaan.

“Nu connected smart devices op de fabrieksvloer gemeengoed worden, is het belangrijker dan ooit tevoren om een complete cybersecuritystrategie te hebben die zowel industriële operationele technologie (OT) als ook informatietechnologie (IT) voor de kantooromgeving omvat. We willen onze klanten zo goed mogelijk ondersteunen bij hun reis naar de Connected Enterprise. Dankzij de overname kunnen we profiteren van de diepgaande domeinexpertise van Oylo, waardoor we onze expertise op het gebied van cybersecurity kunnen uitbreiden en wereldwijd aanbieden”, zei Frank Kulaszewicz, senior vice-director van Lifecycle Services bij Rockwell Automation. 

De overname van Oylo is het bewijs van de ambitie van Rockwell Automation om cybersecuritydiensten en -oplossingen van topkwaliteit aan te bieden. De OT cybersecurity-expertise van Oylo is een perfecte aanvulling op de IT-cybersecurity-expertise die Rockwell Automation recentelijk door de overname van Avnet Data Security verwierf. De toevoeging van Oylo verbreedt het wereldwijde aanbod in deze snelgroeiende markt en breidt Rockwell’s aanbod van cybersecurity-diensten voor de industriële markt verder uit. 

“We kijken er naar uit om onze loyale klanten en partners verder van dienst te kunnen zijn, terwijl we nu ook in staat zijn om onze oplossingen aan bedrijven over de hele wereld aan te bieden”, zei Eduardo di Monte, oprichter en CEO van Oylo. 
Oylo zal bij Rockwell Automation rapporteren aan de afdeling Lifecycle Services. 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This