Nieuwe Dell UltraSharp-monitoren en Meeting Space-oplossingen verhogen productiviteit en comfort voor werknemers

6 oktober 2020

Dell Technologies introduceert nieuwe displays en meeting-oplossingen om creatieven en werknemers te helpen productief en comfortabel te werken in hybride werkomgevingen.

Het gaat om de volgende producten:

 • Dell UltraSharp 32 HDR PremierColor Monitor (UP3221Q) is ‘s werelds eerste professionele monitor met 2K mini-LED dimzones met directe achtergrondverlichting [2] waar de individueel instelbare achtergrondverlichtingszones op de monitor zorgen voor contrast met diep zwart en helder wit. Het is ook ‘s werelds eerste 31,5-inch professionele monitor met een ingebouwde Calman Powered colorimeter.
 • Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor (U2421E) is de eerste Dell monitor met ComfortView Plus, een ingebouwde TÜV Rheinland-certified Hardware Low Blue Light-oplossing die de kleurnauwkeurigheid op het scherm behoudt en de emissie van blauw licht minimaliseert om het oogcomfort te optimaliseren.
 • Dell UltraSharp 34 Curved USB-C Hub Monitor (U3421WE) verbetert de audiovisuele ervaring met driezijdige, ultradunne randen en ingebouwde dubbele speakers.
  Meeting Space-oplossing voor Microsoft Teams Rooms biedt een compleet ecosysteem voor groepssamenwerking dat videoconferenties in hybride werkomgevingen mogelijk maakt.
 • Dell Slim Soundbar (SB521A) is ‘s werelds dunste en lichtste soundbar. De krachtige 3,6W-speakers worden magnetisch aan het display bevestigd om, via een eenvoudige plug-and-play-installatie, geluid van hoge kwaliteit te leveren.

Drie nieuwe P-series monitors (P2721Q, P3221D, P3421W) bieden verschillende resoluties en productiviteitsfuncties voor elke werkstijl. Net als de nieuwe 24-inch UltraSharp-monitor, kunnen deze drie P-series monitors worden gecombineerd met de Dell Slim Soundbar.

Beschikbaarheid en prijzen

 • De UltraSharp 32 HDR PremierColor Monitor (UP3221Q) is vanaf 6 oktober 2020 beschikbaar in de Benelux voor €500,-
 • De UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor (U2421E) is vanaf 6 oktober 2020 beschikbaar in de Benelux voor €365,-
 • De UltraSharp 34 Curved USB-C Hub Monitor (U3431WE) is vanaf 1 december 2020 beschikbaar in de Benelux voor €669,-
 • De Dell Meeting Space Solutions for Microsoft Teams Rooms is wereldwijd vanaf 15 oktober beschikbaar.
 • De Dell Slim Sound bar (SB521A) is vanaf nu wereldwijd beschikbaar.
Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This