Brady lanceert zelfklevende labels om eenvoudig temperaturen van apparatuur te monitoren

22 september 2020

Brady biedt nieuwe RFID-temperatuurlabels aan die draadloze temperatuurmeting en -monitoring mogelijk maken voor een uitgebreid assortiment aan toestellen, apparatuur, machines, rekken, kabels en constructies. De flexibele, slimme temperatuurdetectielabels kunnen op vrijwel elk oppervlak worden aangebracht ter ondersteuning van een geïnformeerde, proactieve besluitvorming.

Monitor eenvoudig temperaturen

De nieuwe RFID-temperatuurlabels zijn een voordelige oplossing voor temperatuurmonitoring. Mogelijke toepassingen zijn milieumonitoring, materiaal- en apparatuurmonitoring, koelketenmonitoring, datacentermonitoring, het verzamelen van onderhouds- en veiligheidsgegevens en serremonitoring. De dunne, flexibele slimme RFID-labels vereisen geen energie of onderhoud. In het geval van een temperatuurmeting worden ze draadloos van energie voorzien door een UHF-compatibele RFID-lezer. Temperatuurmetingen kunnen worden geautomatiseerd en worden opgepikt door scanners op een ISO 18000-63/64- en ETSI-conforme frequentieband.

Geschikt voor vrijwel alle oppervlakken

Identificatiespecialist Brady heeft RFID-technologie voor temperatuurdetectie geïntegreerd in zijn uitgebreide assortiment industriële labelmaterialen. Deze labels blijven kleven en leesbaar bij blootstelling aan hoge en lage temperaturen, vuil, bij binnen- of buitengebruik, en zijn bestand tegen chemicaliën, reinigingsmiddelen, vet, olie en brandstoffen. Ze zijn beschikbaar met verschillende kleefstoffen om te blijven kleven op gladde, ruwe en gepoederde oppervlakken, en op vlakke en gebogen oppervlakken.

Complete oplossing

Brady kan een complete oplossing leveren voor temperatuurmeting en -monitoring op een groot aantal oppervlakken. De complete oplossing omvat blanco of voorbedrukte RFID-labels, een of meer professionele labelprinters, Brady Workstation-labelontwerpsoftware en een RFID-lezer. Voor elke component van de oplossing is hardware- en softwareondersteuning beschikbaar.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This