Panduit organiseert forum over single pair ethernet, edge computing en 5G

21 september 2020

Panduit organiseert op woensdag 14 oktober het virtuele forum ‘We Connect.’, over single pair ethernet, edge computing en 5G. Daar presenteert het bedrijf in samenwerking met de partners Atlona, Axis, Cisco, Fluke Networks, Signify, Socomec en Swegon de laatste technologische ontwikkelingen. Verder vertelt keynotespreker Prof. Dr. Gunter Dueck, bestsellerauteur en ex-CTO (Chief Technology Officer) van IBM, zijn marktvisie.

Digitale transformatie kantoren en fabrieken

Deelnemers aan ‘We Connect.’ krijgen in een virtuele world experience toegang tot 33 livepresentaties van marktexperts, een chat-omgeving en virtuele beurs.  Op deze manier wordt duidelijk gemaakt wat single pair ethernet, edge computing en 5G gaan toevoegen aan de digitale transformatie van kantoren en fabrieken. Tevens krijgen de bezoekers inzicht in oplossingen voor kortsluitbeveiliging en controleruimten. 

Inschrijven is mogelijk via de link:  https://www.ubivent.com/register/Panduit_NL

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This