Red Lion’s FlexEdge Intelligent Edge Automation Platform integreert IT en OT

18 september 2020

Red Lion’s FlexEdge Intelligent Edge Automation Platform combineert nu de schaalbaarheid van Linux® met de kracht van Crimson® 3.2 software in één gebruiksvriendelijk besturingssysteem. Deze samenvoeging maakt het mogelijk om met één enkele FlexEdge controller geavanceerde netwerken, beveiliging en automatisering te leveren. Door de integratie van informatietechnologie en operationele technologie, helpt FlexEdge klanten kosten te verlagen, databeveiliging te verbeteren en de productiviteit te verhogen. 

Gevoed door Crimson 3.2 software, biedt het FlexEdge-platform klanten maximale flexibiliteit om de controller-functionaliteit eenvoudig aan te passen aan veranderende applicatiebehoeften. Van geavanceerde netwerken tot automatisering, één controller regelt het allemaal. Klanten kunnen verder extra functionaliteit toevoegen door field-unlockable software-upgrades, waardoor geen extra apparatuur hoeft te worden aangeschaft of toegevoegd en zowel geld als onnodige downtime worden bespaard. 

Deze nieuwe mogelijkheden openen de deur naar nieuwe productcombinaties, waarmee de toepassingen waarop het FlexEdge platform kan worden ingezet verder worden uitgebreid. Met de modulaire communicatiesledes van FlexEdge kunnen gebruikers nu multi-cellulaire radiogateways inzetten voor kritische communicatietoepassingen. En voor veeleisende omgevingen biedt het platform meerdere geïsoleerde seriële poorten, routeerbare Ethernet poorten, optionele seriële, USB-, wi-fi- en cellulaire communicatiesledes, alsmede in het veld installeerbare I/O.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This