OnLogic onthult nieuwe IGEL-Ready hardwarelijn

7 september 2020

OnLogic​,​​ een fabrikant van industriële- en IoT-computerhardware, heeft zijn eerste 2 opties beschikbaar gesteld als onderdeel van het nieuwe IGEL-Ready programma van IGEL, de leider op het gebied van edge-besturingssystemen voor cloudomgevingen. De IGL200 en IGL300 van OnLogic, gebouwd voor gedistribueerd computergebruik, virtualisatie en thin client-toepassingen in uitdagende omgevingen, zijn de eerste systemen van het bedrijf die IGEL-software integreren en zijn vanaf nu beschikbaar. In de komende weken zullen er extra systemen bijkomen in de IGEL line-up van OnLogic.

OnLogic’s computersystemen van industriële kwaliteit zijn ultracompact, fanless en bevatten robuuste connectiviteit in een kleine footprint. Als onderdeel van het IGEL Ready-programma kunnen klanten van OnLogic direct uit de doos gebruik maken van voorgeïnstalleerde IGEL-software. Deze innovatie creëert een soepele ervaring voor gebruikers in de productie-, energie-, automatiserings en IoT-sector. Deze samenwerking maakt de weg vrij voor nog meer maatwerk bovenop de al bestaande reeks uitgebreide configuratie-opties van OnLogic.

“De samenwerking tussen OnLogic en IGEL bouwt verder op onze toewijding om onze klanten in IoT en industriële omgevingen eenvoudig toegang te bieden tot de technologieën die ze vereisen om succesvol te zijn”, aldus Carolyn Swan, afdelingshoofd van Strategic Partnerships bij OnLogic. “Als onderdeel van het IGEL Ready-ecosysteem heeft OnLogic de software-opties die beschikbaar zijn voor onze gebruikers uitgebreid met een van de leiders in virtualisatie. Dit biedt onze gebruikers de essentiële tools en mogelijkheden die nodig zijn om toonaangevende gedistribueerde computeroplossingen te bouwen, tijd en geld te besparen en ervoor te zorgen dat toepassingen en informatie effectief worden afgeleverd. Gebruikers die voorheen beperkte hardware-opties hadden vanwege uitdagende omgevingsomstandigheden, kunnen nu vrijuit gevirtualiseerde desktopinfrastructuuropties verkennen dankzij deze nieuwe samenwerking tussen OnLogic en IGEL.”

IGEL’s op Linux gebaseerde besturingssysteem, gekoppeld aan een schaalbaar en gebruiksvriendelijk beheerplatform, geeft gebruikers eenvoudige, veilige toegang tot cloudomgevingen. Dit soort gevirtualiseerd computergebruik maakt gecentraliseerd beheer van applicaties, machtigingen en updates mogelijk. OnLogic IGEL Ready-hardware verhoogd de voordelen van gedistribueerd computergebruik door het besturingssysteem van IGEL te koppelen aan OnLogic thin client-endpoints. Deze zijn ontworpen om schade door extreme temperaturen, luchtverontreiniging, trillingen of impact krachten te weerstaan. Indien geïntegreerd met OnLogic-hardware, is het IGEL-platform beter uitgerust om te functioneren in rugged, uitdagende omgevingen. Denk hierbij aan een fabrieksvloer of een windturbine.

“De toekomst van bedrijven is in de cloud. Het IGEL-Ready programma maakt het gemakkelijk voor een bedrijf om toepassingen te implementeren in virtuele desktops en cloudomgevingen. Hiermee wordt een nieuwe relevante markt bereikt met het aanbieden van eersteklas service aan klanten,” zei Jed Ayres, CEO, IGEL. “We zijn verheugd dat OnLogic zich heeft aangesloten bij ons alsmaar groeiende netwerk van meer dan 90 IGEL-Ready partners die allemaal onderdeel zijn van een nieuwe beweging in de verwerkingsindustrie voor eindgebruikers.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This