Sentia stelt Rob Mulder aan als teammanager managed platforms

11 augustus 2020

Sentia, een managed cloud provider met focus op kritische applicaties, heeft Rob Mulder benoemd tot teammanager van de afdeling die verantwoordelijk is voor de hosting en de managed platforms van klanten. In deze functie geeft hij leiding aan een team van twaalf IT experts.

Voordat Rob Mulder bij Sentia aan de slag ging, heeft hij maar liefst 27 jaar in verschillende functies bij KPN gewerkt. In die periode heeft hij ruime ervaring opgedaan onder meer als team lead management voor grootzakelijke klanten, zoals Shell en Unilever, op het gebied van werkplekondersteuning. In zijn laatste jaren bij KPN heeft Rob de overstap gemaakt naar de cloud- en hostingtak van het telecombedrijf, waarin hij verschillende managementrollen heeft vervuld. 

“Een belangrijke reden voor mij om nu voor Sentia te kiezen, is dat er – ondanks dat ze een grote speler zijn in de markt voor IT outsourcing – een echte pragmatische startup-mentaliteit heerst. Iedereen wil alles geven om te groeien en verder te optimaliseren. Ik kijk ernaar uit om daaraan te mogen bijdragen! Bij het aansturen van een team van professionals staan voor mij persoonlijke ontwikkeling en coaching centraal. Het team waaraan ik leiding zal geven is technisch zeer sterk onderlegd. Naast mijn ambitie om inhoudelijk het maximale uit het team te halen, wil ik vooral de prestaties van het team als geheel optimaliseren.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This