Vertiv introduceert nieuwe suite producten voor de edge-infrastructuur

6 augustus 2020

Vertiv komt met belangrijke toevoegingen aan zijn Vertiv Partner Program (VPP) en een verbeterde suite van edge-ready producten. De nieuwe producten omvatten onder meer rack power distribution units (rPDU), uninterruptible power supplies (UPS), rackkoelsystemen, dedicated software en diensten voor partners in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). 

Na de introductie van het VPP vorig jaar, is het aantal channel-partners in EMEA tien keer zo groot geworden en blijft Vertiv voordelen toevoegen voor nieuwe en bestaande partners. Het gloednieuwe partner relationship management-systeem (PRM) en de verbeterde partnerportal helpen Vertiv-partners direct te profiteren van op maat gemaakte trainingen om aan de partnereisen te voldoen; nieuwe sales- en marketingtools; online trainingen en certificering; en productselectors en -configurators. De nieuwe toolssuite is ontworpen om partners te helpen belangrijke skills en kennis te ontwikkelen, zich beter te onderscheiden, de winstgevendheid te vergroten en andere businessvoordelen te behalen.

Joachim Fischer, EMEA channel sales director bij Vertiv: “Digitalisering versnelt en 5G komt steeds dichter bij; meer dan driekwart van de wereldwijde telecombedrijven verwacht in 2021 5G-diensten te kunnen aanbieden. Ons verbeterde partnerprogramma blijft resellers voorzien van best-in-class producten en diensten om de nieuwe uitdagingen die technische vooruitgang blootlegt het hoofd te bieden, waaronder de behoefte aan kritische edge-implementaties. We zetten ons in voor de toekomst van het VPP en blijven onze channel-partners, net als vorig jaar, de best mogelijke support bieden zodat ze kunnen excelleren.”

De nieuwe suite producten tilt het uitgebreide Vertiv-portfolio van IT-technologieën en -diensten naar een hoger niveau – verpakt in een complete en flexibele single-source, op racks gebaseerde oplossing. Inclusief:

  • De nieuwe Vertiv VRC IT Rack Cooling-unit met een self-contained- en een split-versie en de Vertiv Liebert CRV Row Cooling-unit, speciaal ontworpen voor kritische apparatuur in kleine serverruimtes, netwerkkasten en edge-computinglocaties. De systemen bieden load-matching, variable-capacity compressors en ventilatoren, waarmee dit een van de meest efficiënte koelingsunits met de hoogste capaciteit is voor IT-cabinets. De Vertiv VRC wordt aangevuld door een compleet servicepakket, inclusief installatie, start-up response time en preventief onderhoud. 
  • Vertiv Geist Rack rPDU-serie met een nieuwe 2-in-1 combinatie-outlet voor flexibele plugverbinding en eenvoudig kabelbeheer. De Geist UPDU is de nieuwste toevoeging aan de Geist rPDU-familie, met een innovatieve, universele inputaansluiting die geschikt is voor verschillende configuraties voor klanten met meerdere implementaties over de hele wereld. De Geist rPDU heeft toegang tot alle apparaten in het rack om deze via één centraal punt op afstand te monitoren en te beheren. Wanneer technologie zich verder ontwikkelt en bedrijven veranderen, is de monitoring te upgraden. De Geist UPDU-modellen maken betere performance en beheer van dynamische IT-ruimten mogelijk, terwijl ze tegelijkertijd het aanschafproces vereenvoudigen en implementaties wereldwijd versnellen. Bovendien profiteert de Vertiv Geist rPDU-serie van het Vertiv Distribution Assurance-pakket.
  • Zeer efficiënte één-fase UPS-oplossingen, zoals de Vertiv Liebert GXT5 en de innovatieve Vertiv EDGE line-interactive UPS, die naar verwachting eind augustus dit jaar beschikbaar is voor de EMEA-channelmarkt. Daarnaast voorziet Vertiv’s Lifecycle Power Assurance Services in praktische en kosteneffectieve support voor stroomlevering aan kleine IT-locaties. Edge-implementaties blijven groeien in gebruik en worden voor bedrijven steeds belangrijker; Vertiv’s vijfjarige beschermingsplan beschermt kleine IT-locaties, met realtime inzicht in kritische systemen voor vroege opsporing van afwijkingen. 
  • De Vertiv Avocent ACS 8000 advanced console server wordt in oktober verwacht en beschikt over mobiele mogelijkheden, voor probleemloos, geïntegreerd remote beheer van Vertiv- en externe apparatuur. Dit resulteert in efficiëntere en veiligere netwerkactiviteiten, zelfs voor remote sites of als er geen vast internet beschikbaar is. Vorig jaar werd Vertiv door IHS Market uitgeroepen tot de nummer één leverancier van remote IT-managementoplossingen wereldwijd, een markt met een waarde van 720 miljoen dollar. Deze markt blijft, net als edge computing en remote IT-services, sterk groeien. 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This