Rubrik benoemt Martin Brown en Jan Ursi tot VP en Senior Director

5 augustus 2020

Rubrik, een leverancier van Multi-Cloud Data Control-oplossingen, benoemt Martin Brown tot EMEA VP, en Jan Ursi tot Senior Director voor EMEA Channels and Technology Partners.

Met de toename van de hoeveelheid data neemt ook de verspreiding van data door een organisatie toe. Daarom is er vanuit organisaties een sterke vraag om cloud adoptie te versnellen. Door de integratie van de cloud kunnen organisaties zich beter beschermen tegen ransomware-aanvallen, verkrijgen zij meer overzicht van alle data silo’s, kunnen ze gevoelige data beveiligen om compliance te verbeteren en profiteren ze bovendien van betere bedrijfsresultaten.

Martin Brown wordt in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de go-to-market-strategie binnen EMEA. Met deze strategie wil hij de Cloud Data Management-oplossing van Rubrik introduceren bij datagedreven organisaties.

Brown werkte voorheen als RVP voor UKI, Midden-Oosten en Afrika, en als Director voor Western EMEA bij Rubrik. Daarvoor was hij zeven jaar werkzaam bij Dell EMC.

Jan Ursi gaat leidinggeven aan Rubrik’s partner sales en technology alliances in EMEA. Hij was voorheen werkzaam bij UiPath waar hij een bijdrage heeft geleverd aan de groei van het partnernetwerk in EMEA. Daarnaast heeft hij in het verleden de EMEA-tak van Nutanix opgericht en geholpen met zijn groei.

“Martin en Jan hebben veel kennis van de markt in EMEA. Beiden hebben een indrukwekkende staat van dienst”, aldus Brett Shirk, Chief Revenue Officer bij Rubrik. “Het afgelopen fiscale jaar was een recordjaar voor het Rubrik. Steeds vaker zien we sterke implementaties van onze innovatieve oplossingen die organisaties ondersteunen in complexe uitdagingen op het gebied van datamanagement. Voor veel organisaties in de EMEA-regio zijn compliance, de zichtbaarheid van data en de resiliency tegen ransomware de grootste focuspunten. Martin en Jan beschikken over expertise op al deze gebieden en vormen straks de spil in het aanjagen van de voortdurende groei in deze regio.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This