Google Cloud brengt bij G Suite alle tools in één interface

27 juli 2020

Virtuele vergaderingen, samenwerken op afstand en flexibele uren: we zijn er inmiddels aan gewend. Om dit nog beter te kunnen ondersteunen introduceert Google Cloud vandaag een aantal nieuwe updates voor G Suite, waardoor het (thuis)werken nog intuïtiever en gemakkelijker wordt.

Alle tools, één interface

Google Cloud gaat Gmail, Chat, Rooms en Meet met elkaar integreren in één interface. Straks kunnen G Suite-gebruikers vanuit één app e-mails opstellen, met elkaar chatten, Rooms aanmaken en Meet-videovergaderingen starten. Een select deel van de gebruikers kan de vernieuwde interface vanaf deze week testen. De veranderingen zullen eind dit jaar zichtbaar zijn voor alle zakelijke G Suite-gebruikers.

Lees de Engelstalige blog hier.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This