Kingston Technology biedt 7.68TB capaciteit aan voor DC100 U.2 NVMe PCIe datacenter SSD

3 juli 2020

Kingston Digital Europe, de afdeling voor flashgeheugens van Kingston Technology Company, begint met de verzending van het 7.68TB1-model van de bedrijfsgerichte Data Center 1000M (DC1000M) NVMe PCIe SSD. De drive biedt extra opslagcapaciteit aan en implementeert strenge QoS-vereisten om voorspelbare willekeurige IO-prestaties en dito latentie te garanderen voor uiteenlopende serverwerkbelastingen van NVMe SSDs. DC1000M vervoegt daarmee de recent gelanceerde DC1000B NVMe boot drive, de VMware Ready DC500 series SATA SSDs en DC450R om zo het meest complete gamma superieure ondernemingsgerichte opslagoplossingen voor datacenters op de markt te vervolledigen.

DC1000M vervat de gangbare U.2-vormfactor (2,5″) en sluit daarmee naadloos aan op de nieuwste generatie servers en opslagmatrices met PCIe- en U.2-aansluitplaten. Deze ultrasnelle drive biedt functies uit de enterpriseklasse, zoals end-to-end gegevenspadbescherming, bescherming tegen stroomuitval (PLP) en telemetrische monitoring voor een grotere betrouwbaarheid van het datacenter.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This