MobieTrain haalt Jeroen Van Godtsenhoven aan boord als onafhankelijk bestuurder

30 juni 2020

MobieTrain heeft Jeroen Van Godtsenhoven aangesteld als onafhankelijk bestuurder. De snelgroeiende start-up haalde net voor de lockdown nog 1,8 miljoen vers kapitaal op en wil nu commercieel versnellen. Daarvoor rekent ze onder meer op de management-, sales- en marketingervaring van Van Godtsenhoven. Jeroen Van Godtsenhoven is General Manager EMEA bij C3.ai, een Californisch bedrijf en marktleider in het Enterprise-marktsegment.

Jeroen Van Godtsenhoven

“We waren al even op zoek naar een bestuurder die ons nieuwe inzichten kon geven en onze sales- en marketingaanpak verfijnen en internationaliseren”, zegt Guy Van Neck, CEO van MobieTrain. “Met name de jarenlange ervaring van Jeroen Van Godtsenhoven bij softwarehuis SAS zal ons helpen om onze applicatie breder te vermarkten. Persoonlijk zie ik deze rol echt als sparringpartner. In onze gesprekken toonde hij alvast de drijfveer die ook een start-up typeert. Ik kijk erg uit naar onze samenwerking.”

“Ik ga met veel plezier MobieTrain bijstaan om de – juiste – volgende stappen in zijn groeitraject te zetten. De lockdown heeft aangetoond dat we als bedrijf én individu anders moeten inzetten op gericht en levenslang leren, en daar heeft microlearning absoluut een plaats in”, aldus Jeroen Van Godtsenhoven.

In 2019 sloot Jeroen Van Godtsenhoven na elf jaar zijn loopbaan bij SAS Institute af. De laatste vier jaar zorgde hij als Managing Director van de Belgische entiteit voor een forse versnelling in de verkoop met nieuwe contracten en een verdubbeling van de omzet. Zo werd hem ook de leiding over de volledige Benelux-afdeling toevertrouwd. Voorheen werkte hij onder andere voor SPSS (nu IBM) en DBM telkens in het domein van technologie en diensten. Vorig jaar haalde CEO Tom Siebel hem aan boord bij C3.ai als General Manager EMEA. Het mandaat bij MobieTrain is zijn eerste als onafhankelijk bestuurder.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This